PACHA MAN X CRISTI MINCULESCU & VALTER & BORO - "UNDE INIMA MEA BATE" – UN IMN PENTRU TOTI ROMANII CARE AU PLECAT AFARA
2019-08-02 17:01:25

Zece ore, zi de zi,/ Trei schimburi frate, de-ai sti/ Cat de greu e sa aduni un leu/ Sunt motivat de copilul meu/ Cand vine seara vorbim pe skype/ Imi zice mereu:/ Tati mai stai,/Mi-e dor de tine/ Si lui Mami,/ Hai acasa ca ne descurcam noi cu banii.

(…)

Du-ma inapoi la mine acasa/Unde Dunarea se varsa/ Ia-ma de departe/Si du-ma iar acolo/ Unde inima mea bate!

“Unde inima mea bate” e strigătul unei națiuni aflate în război cu ea însăși, este povestea celor pentru care nu soarta este de condamnat, ci indiferența celor care au permis ca atâtea familii să fie destrămate de distanță și nevoi.

“Unde inima mea bate” reprezintă vocea românilor care luptă să se facă auziți, care ne predau lecții de viață și curaj în fiecare zi, care găsesc puterea de a vrea să se întoarcă într-un loc care nu le-a făcut mereu bine, pentru a schimba ceva, pentru ca viitorul copiiilor lor să nu mai fie reflexia propriului trecut.

„Atunci când am ascultat prima dată piesa compusă de Vlad Manolache și Ionut “Papu” Bacula am simțit că piesa ni se potrivește și că este din nou o compoziție emoționantă.” Apoi, când Pacha Man a compus versurile strofelor, am avut efectiv lacrimi în ochi și am știut că acest manifest superb nu poate rămâne într-un sertar. Eu am pus foarte mult suflet în interpretarea mea atunci când piesa a fost înregistrată și cred că acest lucru se simte cu adevărat.” spune Cristi Minculescu.

“Colaborarea cu Pacha Man pentru acest proiect a fost o foarte bună alegere și evidentă. Ce alte genuri muzicale, în afara rock-ului si hip hop-ului, pot fi niște purtători mai buni ai unui mesaj atât de profund? Ce altă cultură decât cea urbană poate atinge sufletele oamenilor și ce alt reprezentant mai bun al rezistenței decât muzica rock, cunoașteți?” adaugă Cristi Minculescu.

“Este o mare onoare să cânt cu un artist atât de valoros precum Cristi Minculescu. este un cântec pentru toți românii care au plecat afară, care muncesc din greu să creeze un viitor mai bun copiilor, dar plătesc asprul preț al separării de cei dragi” spune Pacha Man.

Cristi Minculescu, Valter & Boro sunt cei care fac ca spiritul “Iris” să existe, indiferent de numele pe care îl poartă. Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar sunt melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus. Trupa Cristi Minculescu, Valter & Boro a început în forță anul 2019, animată de o victorie importantă în drumul spre redobândirea numelui “Iris” și perspectiva palpabilă a faptului că dreptatea este pe cale de a fi făcută.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *