Otilia - Bilionera (videoclip nou)
2014-09-10 21:44:28
otilia bilionera videoclip

Dupa ce a cucerit deja numeroase tari cu piesele sale, Otilia, senzatia acestei veri, a lansat un videoclip senzual pentru super hitul “Billionera”. Cu un ritm ametitor de reggaeton, Bilionera reuseste sa-ti ghideze miscarile si sa te faca sa fredonezi versurile inca de la prima ascultare. Clipul o prezinta pe Otilia in piscina, imbracata intr-un costum de baie foarte sexy si dansand energic si provocator insotita de cateva fete frumoase.

Bilionera” este pe val si in afara Romaniei, ocupand primul loc in topurile din Bulgaria si fiind printre cele mai cautate 7 piese din aplicatia Shazam in Turcia. Otilia a cunoscut succesul si cu alte piese in tari precum Italia, Elvetia, Slovenia sau Rusia.

Artista si-a descoperit talentul muzical inca de la 3 ani, iar primul contact cu industria muzicala l-a avut la varsta de 17 ani. De atunci, Otilia a lansat cateva piese ca “Amor Real”, “Dragoste sau nu” sau “On Fire”, iar pentru viitor si-a propus sa ofere noi si noi hituri cu care sa incante publicul.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *