Oregon Park a castigat premiul “Cel Mai Bun Ansamblu de Birouri pentru Servicii BPO/ SSC in Bucuresti”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust a castigat premiul “Cel Mai Bun Ansamblu de Birouri pentru Servicii BPO (Business Process Outsourcing) / SSC (Shared Service Outsourcing) din Bucuresti” pentru cel mai recent proiect al sau, complexul Oregon Park, in cadrul celei de-a treia editii a “Romanian Outsourcing Awards for Excellence”. Premiul a fost ridicat joi seara, in cadrul ceremoniei de decernare de la hotelul JW Marriott din Bucuresti, de catre Florin Furdui, Country Manager Portland Trust.

Distinctia este oferita proiectului de birouri din Bucuresti care a reusit sa ofere cel mai sanatos, placut si productiv mediu de lucru pentru industria BPO/SSC. Proiectele care au concurat cu Oregon Park in aceasta categorie au fost AFI Park si Gara Herastrau, ansamblu dezvoltat de GlobalWorth Real Estate Investment. Oregon Park, al saselea complex de birouri dezvoltat de Portland Trust in Romania, este la prima nominalizare si la primul premiu castigat.

“Suntem foarte bucurosi sa primim acest premiu, care reprezinta o recunoastere a standardelor de inalta calitate ale muncii depuse pentru realizarea Oregon Park. Ceea ce ne diferentiaza fata de alte proiecte de cladiri de birouri „verzi” de clasa A din Bucuresti este accentul pe consumul redus de energie, designul deosebit imbinat cu o pozitie ce ofera acces usor atat cu masina, cat si cu mijloacele de transport in comun si o zona generoasa dedicata spatiilor verzi. Acest proiect a fost construit pentru a se situa peste standardele pietei autohtone, prin implementarea unora dintre cele mai performante masuri de sustenabilitate si eficienta energetica de la ora actuala: de la sistemul geotermal de pompe de caldura, care genereaza economii de peste 30% la costurile cu energia pentru incalzire si racire, la lifturile cu sistem inteligent de control al destinatiei (DCS) si iluminarea cu lampi LED de ultima generatie, la interior si exterior”, a declarat Florin Furdui, Country Manager Portland Trust Romania. „Alaturi de locatie, un alt atu al proiectului, este, dupa parerea noastra, atentia dedicata peisagisticii si spatiilor verzi, care reprezinta 30% din suprafata totala a proiectului. Crezul nostru este ca o cladire moderna trebuie sa creeze un mediu placut, unde oamenii sa se relaxeze in spatii special amenajate dar si sa lucreze la capacitate maxima in ambianta stimulanta a birourilor”, a completat Florin Furdui.

Cele trei cladiri care alcatuiesc ansamblul Oregon Park sunt concepute dupa recomandarile BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) pentru calificativul „Excelent”. In ceea ce priveste spatiile comerciale, proiectul pune la dispozitia chiriasilor o serie de facilitati: o cafenea “1 Minute”, conceputa dupa cel mai modern concept al acestei marci, un restaurant din reteaua “Stradale”, care se remarca prin amestecul de ambianta relaxata cu deliciile culinare preparate de catre Chef FOA, o clinica medicala “Medicover” si un punct bancar al BCR. In viitor, la parterul cladirii C vor fi deschise si alte unitati comerciale precum si o gradinita pentru copiii angajatilor.

“Acest premiu este inca o dovada a unicitatii proiectului Oregon Park. Dezideratul nostru, la Portland, este de a le oferi chiriasilor cele mai bune conditii pentru angajatii lor la costuri considerabil reduse din punct de vedere energetic. Consider ca Oregon Park se va alatura curand galeriei celor mai titrate proiecte ale noastre, alaturi de Floreasca Park!”, a conchis Florin Furdui.

Oregon Park este situat pe Șoseaua Pipera, in partea de nord a Bucurestiului, si va include trei cladiri de birouri ce vor ocupa o suprafata totala de 72.000 m2. Cladirea A are 21.000 m2 si a fost inchiriata in totalitate de compania Oracle. Cladirea B a fost finalizata in luna ianuarie a.c si ocupa 24.000 m2 , din care 14.000 sunt deja inchiriati. Cladirea C va ocupa 24.000 m2 si are ca termen de finalizare al treilea trimestru din 2018.
Gala “The Romanian Outsourcing Awards for Excellence” certifica si celebreaza succesul celor mai importante companii din domeniul serviciilor profesionale de externalizare: BPO, ITO si SSC din Romania. Evenimentul este organizat de Outsourcing Today. La ceremonia de pe data de 11 mai a.c., au participat aproximativ 100 de reprezentanti importanti ai Guvernului Romaniei, ai mediului de business si ai societatii civile precum si lideri din industria serviciilor de outsourcing. Toate aplicatiile au fost notate de un juriu format din nume recunoscute ale mediului de afaceri, Guvernului si societatii academice.

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii