OneRepublic intra in spiritul sarbatorilor de iarna si lanseaza „White Christmas"
2018-11-22 21:34:11

OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe din lume, lanseaza o varianta exceptionala a cunoscutei piese – „White Christmas”, care vine la pachet cu promisiunea atmosferei ideale a sarbatorilor de iarna.

Trupa OneRepublic a vadut 16 milioane de unitati de album la nivel global si a inregistrat un numar incredibil de stream-uri cu hit-urile „Apologize”, „Wherever I Go” si „Love Runs Out”. Piesa „Counting Stars” a fost certificata cu disc de platina, reusind sa ajunga numarul 1 in 54 de tari, cu vanzari ce depasesc 26 de milioane de unitati. Pe Spotify, single-ul a fost ascultat de peste 673,000,000.

Tedder, solistul OneRepublic, producator si compozitor premiat cu Grammy, a lucrat recent si la piesele unor reputati artisti precum Camila Cabello, Kygo, James Arthur, Hailee Steinfeld, Paul McCartney si U2.

OneRepublic a incheiat recent turneul din Asia si va incepe altul, in Statele Unite, luna viitoare, in deschiderea Zac Brown Band, respectand datele turneului „Down The Rabbit Hole Live”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *