Omer Netzer – Couldn’t Love You More (Noy Alooshe Remix)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

“Una dintre cele mai mari descoperiri din ultimul an.” – Galgalatz

“Netzer este remarcabil in muzica indie cu vocea sa puternica si expresiva.” – Ben Shalev, “Galeria”

“Vocea lui Netzer suna si se simte ca Memphis Tennessee pe malul Mississippi-ului.” – “Noise”

Cantaretul, compozitorul si chitaristul Omer Netzer este fara indoiala una dintre cele mai noi si fascinante voci din Israel. Omer are un fel aparte de a canta, pur si natural.

Omer s-a lansat acum un an si jumatate cu piesa “ANGEL”, care a devenit hit in scurt timp. Acesta a fost punctul culminant al celor trei ani de concerte in intreaga tara, castigandu-si un fanbase loial care umplea salile concertelor chiar inainte ca Omer sa ajunga la radio.

Dupa lansarea albumului sau de debut, “GOODBYE SONG”, Omer a avut piese difuzate pe radio, cei de la “GALGALATZ” – cel mai popular canal radio din Israel, fiindu-i alaturi piesa dupa piesa. Albumul de debut cuprinde opt piese scrise si compuse de Omer, ale carui ritmuri de chitara se impletesc perfect cu vocea artistului intr-un sound blues.

In acest an, pe langa concertele sale in Israel, Omer a fost invitat de catre Ambasada Israelului sa participe la mai multe evenimente in Lituania. A cantat si la Berlin, dar si la clubul “B.B. King” din New York. In prezent, Omer lucreaza la cel de-al doilea album.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Couldn’t Love You More (Noy Alooshe Remix)”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii