OMAR lanseaza „Por tu amor"
2018-10-19 19:26:45

OMAR, castigatorul Next Star 2013, lanseaza single-ul si clipul „Por tu amor”. Piesa, cu versuri in limba araba si spaniola, este compusa de Sergiu Ene, Lucian Darie, Enri Demi, Sebastian Badiu, Ahmad Arnaout si Carlitos. In regia Isabellei Szanto, clipul reda in imagini fresh un mix de elemente orientale si europene.
„Piesa ‘Por Tu Amor’ este produsa in studiourile ‘Suna Bine’ de catre Sergiu Ene si Lucian Darie. Versurile piesei sunt scrise de Carlitos impreuna cu tatal meu, Ahmad Arnaout. Este o piesa de care sunt mandru si in care m-am implicat in totalitate. Poti asculta „Por tu amor” in timp ce stai la masa cu familia sau la o petrecere, oricand si oriunde”, marturiseste OMAR.

Filmarile au durat aproape 24 de ore, iar OMAR a fost nevoit sa isi infranga fricile si sa aiba ca animal de companie un sarpe.„Sarpele a fost centrul atentiei, toate fetele de pe platou au fost impresionate si s-au bucurat de el. Stiam ca la un moment dat va trebui sa am o „discutie” cu el la cadru, s-a relaxat si a stat in cel mai bun unghi al sau”, adauga amuzat tanarul artist.

Desi are doar 18 ani, Omar Arnaout a cucerit pentru prima oara publicul din Romania in 2013, cand a castigat primul sezon al concursului Next Star. Omar si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la o varsta frageda si a studiat pianul si vioara la liceul Dinu Lipatti din Bucuresti. Pana in prezent, artistul a lansat „Yalla Habibti”, „Beautiful Life” si „I Love You”, piese de succes care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *