Omar Arnaout lanseaza „Ya Ruhi" (produced by Monoir)
2019-06-19 14:38:33

Dupa hituri internationale precum „Yalla Habibti” si „Beautiful Life”, Omar Arnaout colaboreaza pentru prima oara cu producatorul si artistul Monoir si lanseaza „Ya Ruhi”, un single fresh, cu versuri in engleza si araba, cu un sound dance cu elemente orientale.

„Piesa a fost compusa sub indrumarea directa a lui Cristian Tarcea (Monoir), producatorul din spatele unor hituri internationale precum The Violin Song sau Lost in Istanbul. Colaborarea dintre noi a fost geniala, am empatizat unul cu celalalt si am facut schimb de experienta. Pare ca drumul meu seamana perfect cu al lui”, marturiseste Omar.

Filmat in mai multe locatii de la malul marii, videoclipul regizat de Silviu Mindroc reda mood-ul misterios ce completeaza single-ul „Ya Ruhi”. „Silviu a adus un aer fresh in industria videoclipurilor muzicale din Romania. In ziua in care am filmat videoclipul, l-am intampinat pe Cristian (Monoir) , care avea ziua onomastica. Problema a fost ca pana am ajuns la el cu tortul, acesta s-a turtit in masina. A fost amuzant, am pus lumanari pe tort, iar Cristian a suflat in ele”, adauga artistul.

Omar Arnaout si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la o varsta frageda si a studiat pianul si vioara la liceul Dinu Lipatti din Bucuresti. In 2013, a cucerit publicul si a castigat prima editie a concursului Next Star, apoi au urmat piese de succes precum „Yalla Habibti”, „Beautiful Life” si „I Love You”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In octombrie 2018, artistul a lansat „Por tu amor”, o piesa cu versuri in limba araba si spaniola.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *