Omagiu adus lui Leo Iorga: ZHAO x Paul Iorga - Singur in noapte (feat. Leo Iorga)
2020-11-03 18:59:37

La un an de cand Leo Iorga a lasat un gol in viata multora dintre noi, Paul Iorga, fiul sau, lanseaza alaturi de ZHAO piesa “Singur in noapte”. O piesa prezentata drept un omagiu adus tatalui sau de catre Paul si completata atat de frumos de ZHAO.

Atat piesa, cat si clipul, au mai multe semnificatii, pe care fiecare dintre noi le poate extrage sau simti. O rememorare emotionanta atat pentru fanii rock-ului romanesc, cat si pentru cei tineri, care acum il descopera pe Leo Iorga.

“Piesa asta este un omagiu adus tatalui meu. Ideea unei piese cu sau pentru tata o aveam de mult, insa am avut nevoie de un prieten bun – ZHAO – pentru a o concretiza. Pe de-o parte e un motiv de bucurie ca ne-am unit vocile pe aceeasi piesa, pe de alta, un motiv de tristete ca tata nu se poate bucura aici cu mine, insa sunt sigur ca de sus zambeste.”, spune Paul Iorga.

“Pentru noi, fiind si prieteni de peste 8 ani, este in primul rand ceva foarte personal. Piesa si clipul au mai multe semnificatii, dar fiecare isi va extrage semnificatiile prin propriul filtru si le va simti din prisma propriilor experiente. Fiecare a lasat in Univers o bucatica din drumul lui in viata.

In drumul meu prin viata l-am intalnit si pe Leo Iorga si as vrea sa va las cu cateva cuvinte pe care mi le-a spus intr-o seara, cand il trageam de limba despre viata 🙂:

In Biblie scrie <Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!>. Dar daca tu nu stii sa te iubesti pe tine, cum vei sti cum sa-ti iubesti aproapele?”, completeaza ZHAO.

Leo Iorga, vocalistul trupei Compact, s-a stins din viata anul trecut, pe 2 noiembrie 2019. El si-a inceput cariera muzicala de la varsta de 14 ani ca tobosar in trupa liceului. De-a lungul timpului, a fost vocalist in urmatoarele formatii: Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean si Compact B.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *