Olivia Addams și Rengle le urează tuturor “Merry TikTok”
2020-11-30 22:20:49

Olivia Addams este invitata lui Rengle din cel mai recent episod Double Challenge, proiectul în care dansul întâlnește muzica, iar doi artiști își dezvăluie cunoștințele despre pasiunile lor.

Cei doi au prezentat deja conceptul episodului și prima parte a acestuia. Olivia și Rengle au mers în sala de dans, unde au învățat coregrafia pentru piesa pe care urmează să o lanseze pe 2 decembrie și pe care le-au predat-o și unor TikTok-eri cunoscuți din România. Piesa se numește Merry TikTok, a fost compusă în numai câteva ore și va avea un clip care îmbină timpul petrecut pe TikTok cu atmosfera Crăciunului.

 

“Sunt norocos că am acces și că pot lucra cu cei mai buni artiști, cu cele mai bune voci și cu profesioniști din entertainment. Am învățat multe de la Olivia, iar piesa care s-a născut în doar câteva ore petrecute în studio te introduc în universul Crăciunului și al timpului petrecut pe TikTok în această perioadă. Ador challenge-urile de dans de pe această platformă, încerc să le fac constant, iar acum, pentru piesa Merry TikTok, avem trei astfel de challange-uri de dans pe trei părți diferite ale piesei. Olivia s-a descurcat excepțional să învețe coregrafia pentru piesă, abia aștept să văd cât mai mulți oameni dansând. La filmări ne-am distrat foarte tare, pentru că au fost prezenți mulți prieteni din mediul online. Așadar, va doresc Merry TikTok, mult dans în viețile voastre, fericire și zâmbete”, s spus Rengle.

 

Surprizele nu se opresc aici. Pe 1 decembrie, Rengle lansează pe contul său de YouTube o serie de 24 de Vlogmas-uri. Va fi un maraton în care Rengle va posta zilnic câte un video al cărui conținut este gândit pentru acest proiect special și pentru Crăciun.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *