Olivia Addams revine cu o nouă piesă cu un mesaj puternic, "Fish in the sea"
2020-08-28 19:51:05

După succesul pe care l-a înregistrat atât în țară, cât și în străinătate cu “Dumb”, Olivia Addams revine cu o nouă melodie vibrantă, cu un mesaj profund, “Fish in the sea”.

“Fish in the sea” este despre relațiile toxice și neputința de a spune stop atunci când lucrurile nu mai merg în direcția potrivită într-un cuplu, atunci când certurile și neînțelegerile iau locul iubirii și al armoniei.

Piesa a fost compusă de Olivia Addams și Marius Dia (muzică și text), iar producția este semnată de Alex Parker.

“Relații toxice, certuri și divergențe care par că nu se termină, faptul că nu vrem să ieșim din astfel de situații, pentru că încă sperăm că la un moment dat se vor încheia și lucrurile se vor îndrepta. Sunt convinsă că toți am fost acolo. Asta este ceea ce <<Fish in the sea>> reprezintă pentru mine. Un cerc fără sfârșit al luptelor pe care nu le mai suporți, dar gândul că poți rămâne singur este chiar mai înspăimântător. Chiar și atunci când găsești curajul să te detașezi și să renunți, creierul tău începe să contureze un film cu tine și persoana iubită, format din momente și amintiri fericite. Dintr-o dată, ești din nou prins în același loop, îl vrei înapoi, cutreieri străzile noaptea, citești texte vechi, bei puțin prea mult, plângi înainte de somn, simți că te sufoci, te îneci, trăiești cu impresia că singurul lucru care te poate salva și te poate fericită din nou este dragostea lui”, a spus Olivia Addams despre mesajul piesei “Fish in the sea”.

Fiecare piesă lansată de Olivia reprezintă o poveste în care artista s-a regăsit la un moment dat și în care mulți alți oameni poate se regăsesc încă. “Fish in the sea” este o melodie sensibilă, dar care transmite putere atât prin ritmul său care creează dependență, cât și prin versuri.

În ceea ce privește clipul, cinematografia a fost realizata de Isabella Szanto, iar productia de catre Bogdan Zamonea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *