Olivia Addams - artista fenomen care cucereste topurile muzicale din Polonia
2020-09-23 17:57:57

Vocea și aparițile Oliviei Addams rămân întipărite în minte, aduc bucurie și optimism, iar fiecare dintre piesele ei dezvăluie o poveste și are un mesaj puternic în spate.
Cel de-al doilea single al artistei, Dumb, a ajuns rapid în topuri și este ascultat atât în România, cât și în străinătate. Pe YouTube, piesa are aproape 3.5 milioane de vizualizări și 6000 de comentarii, iar pe TikTok, campania #UreSoDumb are aproape 120 de milioane de vizualizări.

Piesa crește semnificativ în topurile radio și tv din România și Polonia, unde este ascultată pe cele mai importante canale. În Top 100 MediaForest, Dumb a intrat direct pe locul 8, iar în Polonia, în momentul de față ocupă locul 18 pe radio și 48 pe tv.
Și pe platformele digitale piesa Dumb este în urcare și ocupă locul 18 în top 200 Shazam Polonia și locul 17 în Top 200 România.

“Le mulțumesc tuturor celor care au făcut acest vis să devină realitate. Sunt extrem de bucuroasă că piesa Dumb este apreciată atât în România, cât și în Polonia, și îmi doresc ca fiecare melodie a mea să aibă impact pozitiv și să le dea o stare bună celor care le ascultă și care înseamnă enorm pentru mine”, a spus Olivia Addams.

Olivia este o prezență extrem de efervescentă, bucuria ei molipsitoare încântă milioane de oameni, iar piesele ei aduc îmbină fantastic energia cu visarea, totul cu un sound fresh.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *