Olga Verbitchi lanseaza „De ce ma minti"
2019-12-05 23:11:10

Olga Verbitchi, castigatoarea sezonului 6 „X Factor” care a cucerit publicul cu talentul si timbrul sau vocal, lanseaza o piesa de dragoste, ca un pansament pentru inimile frante: „De ce ma minti”.

“Asteptam de mult timp sa lansez aceasta piesa. M-am indragostit de ea din prima zi cand am auzit demo-ul si am vrut mult sa o cant, ma indentificam cu versurile. Mesajul melodiei este unul destul de sensibil, extrem de aproape de inima mea si sper ca si alti oameni sa se regaseasca in melodie si sa se simta mai bine dupa ce o asculta ❤”, marturiseste Olga.

In 2016, Olga Verbitchi participa la X Factor si castiga marele premiu. In 2017, artista lanseaza “Prietena ta”, primul single din cariera, urmat de piesa “Pagini albe” (featuring Kio), iar la inceputul anului 2018, colaboreaza cu DJ Sava pentru “Coco Bongo”. Tot in 2018, Olga lanseaza piesa “Portofele”, parte a MCulture by Damian Draghici. La scurt timp dupa, castiga premiul “Vocea Internationala” in cadrul Sanremo Music Awards, iar la inceputul acestei veri lanseaza „Oameni”, o piesa insotita de un videoclip plin de emotie, pentru care a filmat chiar de ziua ei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *