Olga Verbitchi, castigatoarea X Factor, lanseaza prima piesa din cariera – “Prietena ta”
2017-05-25 12:23:19

Dupa succesul din 2016, Olga Verbitchi lanseaza “Prietena ta”, primul single si videoclip din cariera, alaturi de Cat Music. Piesa pune in scena o poveste de dragoste inocenta si adolescentina, in care orice tanar se poate regasi.

“Cand am inregistrat “Prietena ta”, piesa nu reprezenta ceva in stransa legatura cu mine, nu ma regaseam in ea. Apoi, aceasta poveste mi s-a intamplat si a devenit o parte din mine, ceea ce m-a ajutat sa traiesc fiecare vers. Multumesc mult celor care sunt alaturi mereu de mine, pentru mine si ma sustin. Va iubesc! “, declara Olga.

Muzica este compusa de Theea Miculescu si Ionut Madalin Rosioru, iar textul a fost scris de Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de Roman Burlaca, filmarile au durat o zi si au avut loc in Chisinau.

Marti seara, Olga si-a sarbatorit ziua de nastere in cadrul unui eveniment surpriza organizat de Cat Music in Bucuresti, unde a lansat single-ul si videoclipul “Prietena ta”, alaturi de prieteni si artisti precum Mira, Cristina Vasiu, Uddi, Ilinca, June, dar si oameni din presa. In mai putin de 24 de ore, tanara artista a adunat peste 145.000 de vizualizari pe YouTube si multe reactii pozitive in mediul online.

Olga Verbitchi in varsta de 16 ani, este castigatoarea sezonului 6 de la X Factor. Originara din Chisinau, Republica Moldova, artista a participat si la concursul MusicForKids International Festival, unde a castigat premiul cel mare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Prietena ta”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *