“Oh, Ramona!” a ajuns în trending pe IMDB

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

La o săptămână de la apariția pe platforma Netflix, filmul “Oh, Ramona!” regizat de Cristina Jacob a luat amploare pe IMDB, unde a ajuns pe locul 27 în topul popularității, devenind astfel prima producție românească care se află pe un loc atât de sus în top 100 cele mai populare filme la nivel global.
Filmul a evoluat de la locul 2641 la poziția a 27-a prin faptul că milioane de utilizatori IMDB sunt interesați de “Oh, Ramona” și caută detalii despre peliculă pe platformă.
Atenția iubitorilor de filme a mers și către regizorul Cristina Jacob, care a crescut pe IMDB în topul starurilor, dar totodată și pe conturile de social media, unde mesajele au venit din întreaga lume, din țări ca Irak, Japonia, Thailanda, Mexic, Brazilia, Franța, Germania, Italia și multe altele.
Faptul că filmul este în prezent difuzat pe toate continentele se observă și pe paginile de social media ale filmului și actorilor, creșterea numărului de followers a acestora fiind de peste 40000 de urmăritori.
“Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu și prezintă povestea unui licean, care trece prin tot felul de situații în drumul către maturizare, iar publicul țintă este format în special de adolescenți care se pot regăsi în întâmplările lui Andrei.

Păreri?

Comentarii