Offset lanseaza primul album solo – Father of 4
2019-02-24 19:57:37

A sosit momentul mult asteptat de intreg mapamondul. Offset a lansat albumul “Father of 4” si este primul album solo al celui de-al treilea membru Migos, dupa Quavo si “Quavo Huncho” si Takeoff cu albumul “The Last Rocket”.

Materialul discografic este produs de Metro Boomin si Southside. Cat despre partea de creatie, pe album regasim un Offset mai vulnerabil in ceea ce priveste familia lui, relatiile sau viciile, o introspectie asupra vietii sale.
Primul single de pe album este „Red Room”, piesa care da si stilul materialului. Vizualul piesei te conduce intr-o calatorie in adolescenta artistului.
Anul trecut, Offset a lansat hituri ca „Ric Flair Drip” (din cadrul proiectului Without Warning cu 21 Savage si Metro Boomin), care a fost certificat de 3 ori cu Discul de Platina din partea RIAA, sau „Zeze”, alaturi de Kodak Black si Travi Scott, hitul care a luat cu asalt internetul.
La inceputul acestui an, Offset a participat la Fashion Week-ul din Paris, iar ulterior a fost desemnat Cel Mai Bine Imbracat BarbatOffset nu este strain de lumea modei, in 2018 a debutat ca model pentru un show Jeremy Scott din cadrul New York Fashion Week sau pentru brandul Off-White.
Daca mai trecem in revista si cum a fost 2018 pentru Migos, adaugam in palmaresul lui Offset si succesul albumului “Culture II”, care a debutat pe prima pozitie in topul Billboard 200, a fost certificat cu Discul de Platina de doua ori si a depasit 5,5 miliarde de streamuri.
Toata presa internationala preconizeaza ca 2019 va fi anul lui Offset, datorita si noului album, catalogat ca unul dintre cele mai bune materiale lansate, pentru ca detine un element cheie, si anume introspectia.
Tracklist:

  1. FATHER OF 4 FT. BIG RUBE
  2. HOW DID I GET HERE FT J. COLE
  3. LICK
  4. TATS ON MY FACE
  5. MADE MEN
  6. WILD WILD WEST FT GUNNA
  7. NORTH STAR FT CEE LO
  8. AFTER DARK
  9. DON’T LOSE
  10. UNDERRATED
  11. LEGACY FT TRAVIS SCOTT & 21 SAVAGE
  12. CLOUT FT CARDI B
  13. ON FLEEK FT QUAVO
  14. QUARTER MILLI FT GUCCI MANE
  15. RED ROOM
  16. CAME A LONG WAY

Poti asculta / descarca albumul: https://umusic.lnk.to/FATHEROF4PR, apoi te astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *