Ofenbach încep 2021 cu un nou single: “Wasted Love”
2021-01-08 19:45:32

După succesul fulminant pe care l-a înregistrat cu piesa “Head Shoulders Knees and Toes” care a adunat peste 170 de milioane de ascultări la nivel global, Ofenbach încep 2021 în forță și lansează un nou single cu potențial de hit, “Wasted Love”.
“Am scris și am produs “Wasted Love” vara trecuta, în timp ce “Head Shoulders Knees and Toes” urca în topurile din toată lumea. Asta ne-a dat energia necesară să producem o piesă care să devină imn pentru noi. Refrenul este exact cum ni l-am dorit datorită lui Lagique: puternic si catchy”, au declarat cei doi membri Ofenbach.

Feeling-ul progresiv al piesei este deja o marcă înregistrată de Ofenbach prin stilul lor pop dance unic și ușor de recunoscut. Pentru această piesă, au colaborat cu Lagique al cărei ton melancolic te face să nu te oprești din fredonat “Wasted Love”.
Cu peste 1 miliard de stream-uri adunate în ultimii 4 ani, Ofenbach reprezintă următoarea generație de staruri ai muzicii dance, care se remarcă din mulțime grație sound-ului unic ce încorporează elemente de rock și folk. Palmaresul lor mai include 10 discuri de aur și 16 discuri de platină.
Precedentul lor single, “Head Shoulders Knees and Toes”, s-a dovedit a fi un real succes, clasându-se în primele zece poziții în topurile din Austria, Elveția, Germania și Olanda. Piesa a urcat până pe loul 11 în clasamentul European Airplay, locul 2 în Franța și a ajuns și pe locul 27 în topul Shazam la nivel global.
Povestea de success a celor de la Ofenbach continuă, așadar, cu noul single “Wasted Love”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *