OBIE lansează un freestyle ce ne amintește de Drake, prin care orașul București prinde viață
2016-12-20 17:24:32

OBIE, artistul și medicul nigerian, nu se oprește și după recentul debut prin care a surprins publicul cu o dublă lansare (HOT și Take a While), a oferit azi fanilor o introspecție în sufletul său, dezvăluind cele mai profunde sentimete, lupte interioare și povestea de dragoste pe care a trăit-o cu orașul ce i-a devenit casă: București. 5AM in Bucharest este un freestyle construit ca o odă seriei controversate lansate de Drake, ce a început cu 9AM in Dallas (2010) și a continuat cu 5AM in Toronto (2013).

5AM in Bucharest pune capitala României în postura unei figuri feminine ce i-a oferit artistului senzații de bucurie, tristețe, dezamăgire și speranță în același timp. Bucureștiul este umanizat și adus la viață într-o poveste intensă de dragoste.

“Bounce it like a bad paycheck, so many lines I need a facelift. Precocious, spit nasty, halitosis/ Beautiful is all that you’re made of… no highlight, no make-up, no break-up/ Mr. who cares who’s right, I’m signing waivers/ Birthday suit…here’s a happy belated/ Dirty mind, my speech’s unsavoury. Wishes I made in time, then they fade away.”

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu drag să ascultăm “5AM in Bucharest”, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=DhLA3XCMqU4&feature=youtu.be

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *