Oana si Mackie lanseaza „Ponlo Pa Tras”
2019-04-19 13:57:41

Oana lanseaza o noua colaborare internationala, de data aceasta cu Mackie, jumatate din celebrul duo de dancehall Yaha & Mackie.

Oana este unul dintre cele mai promitatoare proiecte internationale din ultimul an. Nascuta si crescuta in Romania, artista nu este la prima colaborare cu un nume mare, lansand in urma cu doar o luna piesa „Sisas”, alaturi de superstarul columbian Reykon.

Mackie este un artist din Puerto Rico ce a devenit celebru ca membru fondator al Yaha & Mackie, trupa ce a lansat 6 albume din 2002 pana in prezent.

Compusa de cei doi artisti alaturi de Costi Ionita, „Ponlo Pa Tras” este acompaniata de un videoclip ce scoate in evidenta miscarile senzuale de dans ale Oanei.

Oana a debutat cu „Duro”, piesa ce a ajuns pana pe locul doi in topul iTunes Ecuador, fiind inclusa in cele mai populare playlisturi latino din Spotify: „New Music Friday Latin America”, „Viral Chart Ecuador”, „Viral Chart Argentine”, „Pachangueo” și „Nuevo Flow”. „Duro” a ajuns si in topul Shazam Romania si Ecuador.

Succesul artistei a fost remarcat si de catre Reykon, care a vrut sa colaboreze cu Oana pe noua versiune a piesei „Duro”, intitulata „Sisas”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *