Oana lanseaza noua ei piesa, "Recuerdo"
2019-11-16 16:11:05

“Recuerdo” este cea mai noua piesa a Oanei, ce spune intamplarile unei povesti de dragoste complicate, care s-a terminat si care nu mai reprezint o prioritate. Piesa are un ritm latino vibrant.

Oana, nascuta si crescuta in Romania, s-a mutat in Spania de la varsta de 13 ani. La scurt timp dupa terminarea liceului, ea a fost descoperita de un agent de casting si a primit rolul unui model intr-un clip muzical. In acelasi an, Oana a inceput sa faca parte din emisiuni precum “Combate”, “Atrevidos” and “Soy el Mejor VIP”, emisiuni cu care artista a strans un following de 1 milion de oameni din Ecuador si America Latina.

Artista a decis ulterior sa se concentreze pe cariera muzicala in detrimentul celei TV, muzica fiind pasiunea ei. Oana a debutat cu „Duro” in 2018, piesa ce a ajuns pana pe locul doi in topul iTunes Ecuador, fiind inclusa in cele mai populare playlisturi latino din Spotify: „New Music Friday Latin America”, „Viral Chart Ecuador”, „Viral Chart Argentine”, „Pachangueo” și „Nuevo Flow”. „Duro” a ajuns si in topul Shazam Romania si Ecuador.

Costi Ionita, managerul si producatorul Oanei, nominalizat la Grammy si unul dintre cei mai buni producatori din Romania, a colaborat cu artisti precum Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair si Faydee, printre altii. In 2012, colaborarea cu Shaggy de pe albumul „Summer in Kingston” i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy, la categoria „Cel Mai Bun Album Reggae”.
Cu “Recuerdo”, Oana vrea sa isi continue drumul spre ascensiune in industria muzicala internationala. Piesa este in stilul caracteristic al acesteia, ce este un mix intre stilul pop, trap si latino.

Pareri?

https://www.youtube.com/watch?v=xcuYWR4SMvY

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *