O voce fresh și o piesă pasională: Amour lansează „Buzele”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Anul 2020 aproape a ajuns la final, însă nu înainte de a ne face cunoștință cu cea mai fresh voce a momentului. În vârstă de 17 ani, Amour lansează primul single din cariera sa. „Buzele” este o piesă senzuală cu un sound cool, despre recunoaștere și despre asumare, compusă și produsă de către Kastha John, Horace, Adi Cristescu în studiourile Midiots.

Single-ul este însoțit de un videoclip regizat de Kobzzon în care protagonist este chiar Amour. Artistul joacă rolul bărbatului care începe să realizeze cât de valoroasă este iubirea și recunoaște că „scuzele n-au funcționat” atunci când dragostea îl înconjura. Piesa este un statement despre iubire, dar și cheia către inima rănită a persoanei iubite.

„Proiectul Amour a început odată cu această piesă pe care abia am lansat-o, dar și cu alte single-uri pe care le-am pregătit pentru voi și pe care abia aștept să le ascultați. «Buze» vorbește despre iertare, despre faptul că oamenii s-au născut din păcat, iar păcatul sau tentația este în continuare la orice pas. Dar este și despre cum noi, oamenii, putem oferi o a doua șansă. Având în vedere circumstanțele în care ne aflăm în prezent, sper să devenim mai toleranți cu noi, mai buni și să iertăm buzele. Pentru primul meu single am lucrat cu prietenii de la Midiots cărora vreau să le mulțumesc mult pentru tot”, povestește artistul.

Amour și-a descoperit pasiunea pentru muzică de mic, iar de la șase ani a început să urmeze cursuri de canto, pian, dans și mișcare scenică. De-a lungul timpului a participat la nenumărate festivaluri și concursuri de muzică naționale și a urcat pe scena Sălii Palatului unde a cântat alături de artiști renumiți în cadrul mai multor evenimente internaționale. Mai mult decat atât, Amour a jucat în filmul românesc „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” lansat în 2012, ce a putut fi urmărit pe marile ecrane din cinema, iar în 2016 a fost prezentatorul știrilor pentru copii la un post de televiziune timp de un an.

Păreri?

Comentarii