O vei asculta "De atatea ori" – noua piesa semnata de Andrei Banuta si Theo Rose
2020-11-12 20:13:16

Andrei Banuta si Theo Rose lanseaza astazi videoclipul piesei De atatea ori, o piesa care ne vorbeste despre dragoste intr-o perioada in care avem cea mai mare nevoie de ea.

Andrei Banuta este un artist care si-a propus ca, in loc de note muzicale, sa ofere ascultatorilor note personale, pline de suflet, care sa fie transmise prin piesele sale. Isi doreste sa imparta oamenilor numai energie pozitiva si considera ca muzica se simte, inainte de a fi ascultata. A devenit cunoscut, in mediul online, pentru raspunsurile originale pe care le ofera pieselor consacrate, sub forma de cover.

„Am gasit intotdeauna mijloace prin care sa spun ce imi doream (si, uneori, si ce nu doream) atunci cand taceam. Lasam ochii sa imi tina discursul in loc sa o fac eu. Lasam energia mea sa-i lase pe cei din jur sa simta lucruri.

De atatea ori reprezinta povestea unei mari iubiri, privita prin ochii mei. Piesa ne vorbeste despre pasiunea dintre doi oameni care s-au gasit, intr-un final si care se bucura intru totul, unul de celalalt. Este un sentiment pe care nu cred ca il intalnesti de doua ori intr-o singura viata – dar si atunci cand il traiesti, te face sa iubesti si mai mult fiecare moment pe care il respiri langa cea mai importanta persoana din viata ta.

Asa cum veti observa, este una dintre putinele piese scrise de mine intr-o maniera fericita. Asa ca mi-am dorit mult sa o cant alaturi de cineva care stiu sigur ca imparte numai bucurie, oriunde s-ar afla – fie prin muzica, fie prin propria ei personalitate. De aceea, sunt foarte fericit sa cant aceasta piesa alaturi de Theo.

Simt ca o sa va placa piesa asta, asa cum ne place si noua! ❤️”, spune Andrei Banuta.

Theo Rose a crescut inconjurata de muzica si dans, participand de la o varsta frageda la festivalurile din tara, care i-au adus numeroase premii. Inzestrata cu o voce deosebita, Theo nu s-a ferit sa abordeze o multitudine de stiluri muzicale de-a lungul carierei sale. Iar apetenta pentru estetic si dans se observa inclusiv in videoclipurile sale, care denota un stil unic, usor recognoscibil.

“A fost o sesiune de listening in bucatarie, intre prieteni. Am auzit piesa asta si am amutit. Am simtit ca vreau sa fie a mea, insa am tacut, pentru ca nu stiam care sunt planurile in ceea ce o priveste. Am reascultat-o si am asteptat sa aflu ce urmeaza sa se intample cu ea. Din nou mi s-a demonstrat ca intuitia e sfanta si ca trebuie sa fiu mai atenta la asta.

Mi s-a propus sa cant pe piesa si nici n-am respirat inainte de a accepta. Dar nu piesa a fost singurul motiv pentru care am acceptat rapid. Andrei este unul dintre cei mai buni prieteni pe care ii am si e talentat pana la Dumnezeu. Si pana la Dumnezeu sper sa ajunga si povestea asta de iubire despre care cantam, iar De-atatea ori sa ajunga la sufletele oamenilor”, adauga Theo Rose.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *