O vedeta TV din Ecuador devine virala in Romania si-n topurile internationale
2018-06-04 16:04:12

Nascuta si crescuta in Romania, Oana s-a mutat in Spania cand avea doar 13 ani. S-a angajat la o varsta frageda ca sa isi ajute familia, iar pasiunea pentru muzica si-a dezvoltat-o in perioada liceului. Prima oara cand a gustat faima a fost la 18 ani, dupa ce i s-a oferit un rol intr-un videoclip muzical. In timpul calatoriei ei in Ecuador, frumusetea ei a captat atentia unei televiziuni nationale, unde a fost semnata imediat.

A cucerit Ecuadorul si America Latina cu frumusetea ei si a aparut in emisiuni TV precum “Combate”, “Atrevidos” si “Soy el Mejor VIP”, ajungand la un public de peste 1 milion de oameni.

In timpul petrecut pe platourile TV ca prezentator l-a cunoscut pe starul latino in ascensiune Maluma si au format o relatie frumoasa de prietenie, care dureaza pana in prezent.

Oana s-a mutat inapoi in Spania, si-a pus cariera in televiziune pe pauza pentru a-si urma adevarata chemare: muzica. Acolo l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicala dintre cei doi a dat nastere single-ului ”Duro”.

Piesa este scrisa de Costi Ionita, producator roman nominalizat la Grammy si a intrat saptamana aceasta in topul Shazam Romania, pe locul 79 si urmeaza sa intre in topul Airplay, fiind difuzata si pe majoritatea radiourilor din Romania.

”Duro” a cucerit si topurile internationale

Hitul Oanei a aparut in 4 playlist-uri de pe Spotify, fiecare avand peste 1 milion de subscriberi in parte. Acestea sunt: ”New Music Friday Latin America”, ”Nuevo Flow”, ”Pachangueo”, care ulterior au ajutat-o sa ajunga in ”Viral Chart” din Ecuador, iar ieri in cel din Argentina.

La scurt timp de la lansare, Oana i-a invitat la dans pe cei peste 700k urmaritori ai ei, dand nastere miscarii #DuroShake ce a cucerit rapid internetul, zilnic fiind urcate zeci de clipuri pe retelele de socializare.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *