O tanara curajoasa l-a demascat pe Regele Minciunilor!
2016-11-22 19:24:18

Milan este prima absolventa a Stage Academy care isi face debutul incurajata de Lora si Roton Music, cu o piesa fresh si indrazneata.

O data ce a realizat ca muzica este pasiunea si unicul drum pe care vrea sa il urmeze, tanara originara din Oradea s-a dedicat trup si suflet visului sau. De mai bine de un an si jumatate urmeaza cursurile Stage Academy acolo unde indrumata de profesori, isi dezvolta abilitatile artistice.

Milan a castigat trofeul Mamaia Copiilor in 2012 iar de atunci lucreaza si isi doreste tot mai mult!

“Regele Minciunilor” este prima piesa cu care Milan isi face vocea auzita publicului. Piesa si artista se potrivesc de minune, fiind ambele pline de atitudine si sentiment. Milan promite sa fie la fel de curajoasa si sa surprinda cu fiecare aparitie si vers cantat.

Despre aceasta lansare Milan declara: “Este primul meu pas facut in industria muzicala, ceea ce inseamna pentru mine emotie sufleteasca, indeplinirea visului. Cred ca fiecare fata la un moment dat in viata ei are de a face cu un baiat de acest gen, iar eu m-am inspirat din viata celor din jur pentru a prezenta aceasta poveste. Filmarea a durat 12 ore, totul a decurs foarte bine, ne-am implicat fizic cat si emotional pentru desfasurarea acestui prim proiect.”

Planurile tinerei sunt marete, dar perseverenta si talentul de care da dovada Milan, sunt parte din reteta succesului!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impruna clipul primului single semnat Milan, “Regele Minciunilor”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *