O piesa noua care te va tine „Up All Night” - Christian Eberhard | Misha Miller
2021-01-25 17:32:20

Fie că obișnuiești să stai sau nu treaz noaptea, Christian Eberhard și Misha Miller sunt pregătiți să îți fie alături prin piesa pe care o lansează astăzi: Up All Night. Noua lor creație ne readuce în atenție cât de important este să nu eviți să-ți asculta inima, chiar și atunci când doare; să reușești să și simți, nu doar să conștientizezi momentele prin care treci.

Pentru majoritatea pieselor, repetiția unui refren sau a unui anumit vers este cea care declanșează dorința de a ține o piesă pe repeat. De această dată, suntem siguri că sensibilitatea și sufletul pus în fiecare secundă audio vor fi cele care vor seta această piesă pe primul loc în cel mai drag playlist pe care îl ai.

Vocea extraordinară a Mishei și ritmul fenomenal sunt doar două dintre multele atribute ale melodiei. Piesa îți transmite motivație și energie și reușește ca, inclusiv în momentele mai puțin bune, să îți înlăture singurătatea.

„Să lucrezi cu oameni pasionați și dornici reprezintă idealul oricărui moment artistic pe care îmi doresc să îl produc. Cum Misha nu s-a oprit niciodată din a simți sincer fiecare melodie pe care o interpretează, știam că această piesă va fi ceva de-a dreptul special. Care, ironic sau nu, m-a ținut și pe mine Up All Night pentru a-i da forma pe care începusem să o vizualizez încă de la prima sesiune avută cu Misha în studio.”, ne spune bucuros Christian.

„În momentul în care inima cuiva rezonează cu una dintre poveștile interpretate de mine… aceea este clipa în care încep să zâmbesc fără să mai reușesc să mă opresc, iubind parcă și mai mult (dacă este posibil) ceea ce am ales să fac. Sper ca noua noastră piesă să vă fie alături atât în nopțile în care ceva vă va ține treji, dar și în zilele în care sensibilitatea transmisă va fi cea care vă va da putere să începeți un nou capitol din viața voastră. “, adaugă Misha.

Christian Eberhard își însușește de o bună perioadă de timp rolul de producător principal al Roton Music. Cu un focus creativ îndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din România, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri însumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit în rolul de producător principal în cadrul Roton Music a fost una mai mult decât naturală

O apariție carismatică, Misha Miller înglobează o voce extraordinar de puternică, alături de o serie aproape infinită de trăsături fascinante, care se regăsesc în toate poveștile pieselor sale. Încă din momentul în care l-a întâlnit în cadrul taberei de creație TIMC pe producătorul și DJ-ul atât de prezent în Billboard, Manuel Riva, Misha a simțit că succesul este mai mult decât aproape. Prima lor piesă, Sacred Touch, a ajuns rapid la milioane de views și a confirmat, încă o dată, puterea vocei oferită ascultătorilor de către Misha Miller.

Cu un feedback extraordinar atât din partea criticilor, oamenilor de radio, cât și a influencerilor activi în industria muzicală, piesele sale au fost integrate aproape imediat în topurile internaționale – de exemplu, locul 19 în topul Billboard Dance Club din SUA, Top 50 Airplay și Top 10 Shazam în Italia au fost obținute cu o singură piesă, What Mama Said.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *