O noua premiera de la trupa VUNK: prima filmare live a unui videoclip!
2017-02-14 20:39:23

Pentru trupa Vunk, 2017 este anul premierelor. Un nou album, un documentar despre istoria trupei, un nou concept pentru Ziua Dorului si concerte in care vor fi prezente cele mai noi tehnologii.

Lansarea celei mai noi piese, “Camera ei”, a avut loc pe data de 14 februarie, si aduce prima filmare live a unui videoclip.

“Tehnologia a fost întotdeauna prezenta in activitatea noastra. Am vrut sa oferim fanilor nostri sansa de a fi partasi la filmarea videoclipului si, cum nu ii puteam invita pe toti, am ales varianta de a filma live. Este o premiera in Romania si ne-am asumat un risc important. Au fost 3 minute si jumatate in care am scris istorie. Fara duble, fara intreruperi, o filmare dintr-o singura rasuflare pentru o poveste speciala, asa cum am spus in toate videoclipurile noastre de pana acum.

Am ales data de 14 februarie, pentru ca este o piesa de dragoste, ce vorbește despre cautari, nelinisti si dorinte rostite in soapta. Este cantecul celor care vor sa se intoarca”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Piesa face parte din albumul Extrovertit ce va fi lansat in luna mai.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Camera ei”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *