O noua colaborare Gojira & Planet_ H feat Alan & Kepa
2016-04-22 09:19:57

La nici o luna de la ultima piesa, “Somebody”, Gojira & Planet H au o noua colaborare. Impreuna cu Alan & Kepa lanseaza “Beau Beau”, o piesa ce adopta genul hip-hop clasic.

Dupa succesul inregistrat cu piesa “BANG BANG”, cei patru artisti au hotarat sa reia formula si sa lanseze un nou single. Gojira si Planet H s-au ocupat de instrumentalul piesei “Beau Beau”, in timp ce Alan & Kepa au scris versurile piesei.

Vedeta videoclipului este Cosmina Pasarin. Versurile si clipul se doresc a fi o radiografie a “barbatului din bar”. Sportivi sau intelectuali, pe toti ii poti regasi in cluburi. Clipul este realizat cu umorul specific entertainerului tv, Gojira (George Andreescu), o parodie de actualitate, care analizeaza placerea de a consuma alcool dincolo de limite.

“Mesajul este foarte clar. Am vrut sa lansam o noua piesa de dragoste!”, spune Gojira despre noul single.
In timp ce regia si parte din scenariu au fost asigurate de Mihai Pircalabu, de productie s-au ocupat LOWWS, Robert Ionicioiu si Andreescu George, iar de Mix & Master, Paul Opris.

Gojira & Planet H este o trupa care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dupa ce au zguduit sistemele de sunet din toate cluburile si festivalurile autohtone, cei doi producatori/dj au pregatit primul lor album care contine, pe langa arhicunoscutele piese in colaborare cu BUG Mafia, Delia, Doc, Deliric, Kazi Ploae, Freakadadisk, ALAN&KEPA, Robin sau Kluster si mai multe piese noi, nelansate inca. Odata cu albumul lor de debut, artistii marcheaza si inceputul colaborarii cu Roton, una din cele mai respectate case de discuri autohtone. Gojira & Planet H nu se opresc aici si vor continua dupa lansarea materialului discografic cu niste colaborari cel putin surprinzatoare care vor face legea in zona muzicii house/trap/dubstep/drum&bass.
Despre Gojira puteti afla mai multe pe pagina de facebook oficiala a artistului: https://www.facebook.com/Gojira.Official.

Va invit sa vizionam impreuna viodeoclipul piesei “Somebody”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *