O melodie memorabila si o artista celebra. Rezultatul este uimitor
2018-09-06 17:41:14

Muzica buna ramane vesnica chiar daca anii trec peste anumite melodii. Acestea raman vesnice si sunt in continuare cantate de catre alti artisti care isi impun stilul unic pe acele melodii.

Spre exemplu in clipul postat mai sus o putem asculta pe celbra artista Miley Cyrus care a tinut sa le arate fanilor sai cat de bine canta si ce spectacol stie sa faca.

Aceasta canta in acest clip celbra melodie „Jolene” care a facut inconjurul lumii, fiind si acum la fel de apreciată de public.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara, iar vizualizările au curs rapid, numarand in acest moment peste o suta de milioane.

Actriţa şi cântăreaţa Miley Cyrus (24 de ani) a povestit într-un interviu pentru CBS că rolul Hannah Montana din producţia Disney cu acelaşi nume a afectat-o la nivel psihic.

Într-un interviu pentru CBS, actriţa şi cântăreaţa americană Miley Cyrus (24 de ani), a mărturisit că rolul din serialul Disney „Hannah Montana“ a afectat-o la nivel psihic şi spune că are probleme de identitate personală.

„America parcă ar fi mătuşa mea care-mi spune: «Ştii, creşti foarte repede, iar noi nu vrem să te vedem maturizându-te atât de rapid». Cred că oamenii au iubit-o pe Hannah Montana pentru că ea părea extrem de reală“.

De asemenea, vedeta spune că linia dintre cele două întruchipări ale sale a început să fie neclară în momentul în care a pornit un turneu ca fiind Hanah Montana şi Miley Cyrus în acelaşi timp.

Întrebată cum a reuşit să manevreze acea situaţie, a răspuns:

„Din cauza asta ceva e greşit la mine acum şi cred că acest lucru a dăunat foarte mult psihicului meu ca persoană adultă“.

N-am realizat că filmând acel videoclip îmi voi da seama cine sunt eu cu adevărat. Mi-a schimbat viaţa. Am simţit că din acel moment, acea barieră, acea linie despărţitoare între cele două întruchipări ale mele a devenit foarte clară“, a spus cântăreaţa.

Videoclipul „Wrecking Ball“, combinat cu show-ul controversat făcut de artistă pe scena Video Music Awards 2013 a catapultat-o pe cântăreaţă într-un cu totul alt teritoriu artistic şi i-a conferit o nouă identitate în faţa fanilor ei, dar i-a adus şi multe critici:

„Am fost judecată foarte tare pentru acele apariţii, însă, sunt OK cu asta. Am citit recent cartea lui Hillary Clinton „What Happened“, iar acum văd lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă. Întotdeauna îmi spun că: «Dacă ea poate pierde nişte alegeri importante, şi eu pot face asta“.

Miley Cyrus a ţinut să precizeze, de asemenea, că nu regretă nicio decizie cu privire la cariera ei artistică, citând un slogan al studioului de yoga la care obişnuieşte să meargă:

„Cu cât îţi iubeşti mai mult propriile decizii, cu atât ai mai puţină nevoie ca oamenii din jurul tău să o facă“ şi a adăugat faptul că a învăţat foarte multe lucruri din criticile aduse.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită rolului principal din serialul pentru adolescenţi „Hannah Montana“.

Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz“, care include hituri precum „We Can’t Stop“ şi „Wrecking Ball“, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *