O formaţie talentată de muzică electronică va concerta la Bucureşti – Belau îşi continuă turneul la Festivalul MMB

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Belau a făcut vâlvă în viaţa muzicală internaţională cu videoclipul Island of Promise. În decursul a doi ani formaţia a susţinut peste 150 de concerte în 21 de ţări, la festivaluri şi în cluburi deopotrivă. Primul albul al trupei a apărut în 2016 cu titlul The Odyssey şi a fost distins cu premiul Fonogram în categoria albumul anului în domeniul muzicii electronice. Formaţia îşi continuă turneul european în Bucureşti, şa Festivalul MMB.

Belau a apărut pe paleta internaţională muzicală cu aproximativ doi ani în urmă, aducând un iz nou prin piesele dezinvolte, susţinute de electronică. În lumea pusă pe note prin acest proiect proaspăt dorul de ducă şi atmosfera pozitivă se întâlneşte cu bazele muzicii electronice actuale. Formaţia îşi propune să călăuzească auditoriul în locuri mult visate, unde ei înşişi şi-ar dori să ajungă.

În decursul a doi ani Belau s-a bucurat de succes pe diferite planuri: pe mai multe portaluri a intrat în topul celor mai bune melodii şi videoclipuri, au câştigat premiul special Gala videoclipurilor, una din melodiile ei a fost transmisă şi de BBC Radio 1, respectiv a fost distins cu premiul Fonogram în categoria albumul anului în domeniul muzicii electronice. În perioadă formaţia a susţinut peste 150 de concerte la cele mai importante festivaluri şi cluburi din ţară, precum şi în 21 de ţări. Au concertat la Eurosonicon din Olanda, la SXSW din Statele Unite ale Americii, la Reeperbhan şi la Untold.

Pentru toamna acestui an Belau pregăteşte apariţia celui de-al doilea album al său, cuprinzând pe lângă melodiile instrumentale şi câteva melodii cu invitaţi din străinătate. Noile melodii conturează povestea unei călătorii speciale în spaţiul Caraibelor, formaţia dorind să transmită către auditoriul concertelor sale muzica acestei lumi. Turneul european al formaţiei are startul în România, pe 21 martie urcând pe scena Festivalului MMB din Bucureşti.

Vă invit cu drag!

{focus_keyword} O formaţie talentată de muzică electronică va concerta la Bucureşti - Belau îşi continuă turneul la Festivalul MMB mmb cover

Comentarii