O cantareata de la noi isi dechide scoala de dans pentru copii! La inagurare, vor face show...
2017-03-03 22:26:27

Deşi are doar 25 de ani şi o carieră în plină ascensiune, cântăreața AMME a facut anuntul cel mare. Frumoasa artista isi deschide prima scoala de dans pentru copii.

“AMME Dance Star” inaugurează noua scoala de dans din Slatina printr-un prim spectacol, care ii va avea ca invitați speciali pe Mellina, Karym si Yamira. Deschiderea va avea loc pe data de 5 Martie în Amfiteatrul “Ion Minulescu” din Slatina, unde sunt invitaţi toţi cei interesaţi de dans.

“Sunt foarte fericita ca am început acest proiect! Am foarte multi copii înscriși, suntem foarte uniți si avem mari emoții pt primul nostru specatcol. Ma bucur ca ii am alături pe bunii si talentații mei prieteni Mellina, Karym si Yamira”, a declarat Amme.

“Dansul înseamnă emoție si trăire. AMME Dance Star își deschide porțile pentru cei care doresc sa găsească alături de noi una din cele mai ușoare si plăcute metode de a ne menține in forma, de a ne relaxa , pentru ca prin dans ne dezvăluim emoțiile, stările sufletești si ideile!”, a adaugat artista. Pentru mai multe detalii accesati pagina de Facebook “AMME Dance Star.

AMME, pe numele real Stînga Ana Maria Elena, şi-a făcut debutul pe piața muzicală din România cu piesa „Muchacho”, produsă de Mellina şi co-produsă de Mango Records. Piesa se bucură şi de un videoclip incendiar în care artista apare în ipostaze extrem de sexy. Cea mai recenta piesa lansata de artista se numeste “I never knew you”.

Așadar, va invit cu drag să vă înscrieți copiii talentați! Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *