O artistă de la noi a pățit rușinea! A fost dată afară dintr-un club de fițe! MOTIVUL este incredibil!
2017-08-28 17:01:46

O cântăreață de la noi dată afară dintr-un club de fițe din București! Artista a intrat în Pământ de rușine după întâmplarea neplăcută.

Este frumoasă, talentată, carismatică, si emană mult sex-appeal, însă asta nu este suficient pentru frumoasa cântăreață. AMME, căci despre ea este vorba, a lansat de curând piesa de succes “Te digo”, la care a filmat şi un videoclip incendiar.

Pentru a sărbătorii lansarea clipului, AMME şi-a luat gaşca de prietene şi au iesit într-un club de fițe din Capitală. Deşi inițial au fost lăsate să intre, după doar 2 ore de distracție, cântăreața a fost rugată să părăsească clubul pe motiv că este minoră. Cum nu avea actele de identitate la ea, frumoasa blondă nu a avut cum să demonstreze contrariul şi atât ea cât şi prietenele sale au fost nevoite să părăsească incinta clubului. În ciuda incidentului neplăcut, cu siguranță pentru AMME va rămâne o seară memorabilă.

AMME, pe numele real Stînga Ana-Maria Elena, şi-a făcut debutul pe piaţa muzicală din România cu piesa „Muchacho”, produsă de Mellina, iar recent a lansat videoclipul piesei “Te digo”.

Așadar, acestea fiind spuse, vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *