Numerologul Mihai Voropchievici: Norocul în dragoste după numărul destinului
2018-07-10 15:51:57

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se calculează cifra destinului. Iată un exemplu la întâmplare: 18.08.1990: 1+8+0+8+1+9+9+0= 36= 3+6= 9 numărul destinului.

1. Este usor timid dar in acelasi timp isi doreste multa dragoste. ii este frica sa actioneze chiar daca are intotdeauna tendinta sa se creada cel mai bun. Norocul lui vine odata cu o persoana care poarta acelasi numar pentru ca altfel risca sa intre in conflicte.

2. Prin excelenta este timid si ii lipseste increderea in el. In momentul in care primeste o oferta sta foarte mult si analizeaza, urmareste. Cei care au cifra doi trebuie sa stie ca norocul lor este facut de o cu totul alta persoana.

3. Este nebunul din dragoste. Unde e frumos, hop si el. De multe nu si dau seama ce succes au, de multe ori sunt niste zburatori si nu constientizeaza ce se intampla in jurul lor. Isi doresc relatii stabile si frumoase. In schimb daca pune cineva haturile pe el, pica in extrema cealalta. Nu-i mai convine.

4. Are o bogatie sufleteasca fantastica. Intotdeauna se intelege cu cifra 1, are o sensibilitate aparte, dorinta mare de a face o partida foarte buna si fara greseala. Insa, intervine o selectivitate. Ei trebuie intotdeauna sa gaseasca pe cineva pe aceiasi frecventa. Norocul lor este sa-l gaseasca pe cel intelept.

Fiecare cifră de destin vine cu forma proprie de manifestare a dragostei

5. Este un exploziv, un cuceritor, are un papagal de te innebuneste. Unde vezi un singur barbat si multe femei, sa stii ca este un 5. Este simbolistica omului, este superb, este mana, bratele si picioarele. Daca a gasit partenerul pe aceiasi frecventa, se casatoreste fara probleme.

6. Este afectivul, dulcele. Poti sa faci diabet de la prea multa dragoste. Daca ai prins un 6, ai pus o. Are atata dragoste de oferit, are simtul familiei dar are si un mare defect. Este vesnic un cautator de placeri si atentie. E atat de utopic incat cauta perfectiunea dar nu o gaseste. Este noroc pentru altii iar pentru el este doar atunci cand constientizeaza.

7. Nu prea are succes in dragoste, nu are noroc mai deloc, cu toate ca e mistic. Ii trebuie un corespondent care sa-l inteleaga. Trebuie sa aiba noroc sa-l iubeasca altii pentru ca nu va face niciodata declaratii.

8. Este dublul lui 4, are cerinte foarte mari, e cuceritor. Acest personaj vine direct la tine, fara romantism si iti spune direct ce are de spus. Este neinteles, vrea sa cucereasca tot, crede ca i se cuvine absolut orice. Este un personaj fantastic, are un nivel superior si este puternic din fire. Este naucit in dragoste, are frici vis a vis de casnicie si orice parteneriat. Pe de alta parte este serios si corect.

9. Este cautator de dragoste, stie sa ofere dragoste dar asteapta acelasi lucru. Prima casatorie este un gen de aventura, nu are nici o legatura cu o casnicie normala. In prima casnicie priveste totul ca o acomodare sau invatare. Este foarte pasional si poate tocmai de aceea i se ofera mereu cate ceva.

 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *