„Numele tau": Elena Gheorghe isi canta povestea de iubire pe acorduri dulci de chitara
2019-10-11 12:14:43

Dupa hituri in limba aromana precum „Luna Alba”, „Ela Ela” si „Steaua imshata”, care se regasesc pe albumul de succes „Luna Alba”, Elena lanseaza, dupa o pauza de aproape un an, o piesa in limba romana. Una dintre cele mai sensibile melodii din cariera, „Numele tau” este un single care da viata celor mai puternice amintiri si prezinta povestea unui roman de iubire cu deznodamant fericit.

Ca o declaratie de dragoste, Elena descrie in versuri cel mai frumos, tandru si dulce sentiment, dar si trairile pe care le avem atunci cand iubim din toata inima si asteptam cu nerabdare ca iubirea traita sa primeasca un raspuns.

„Nimic nu e mai frumos pe lume decat sa traiesti «o poveste de dragoste adevarata», acea dragoste pura pe care n-o intalnesti decat o singura data in viata, dupa parerea mea, acea dragoste care poate trece peste greutati, peste defecte, peste orice si nu se stinge niciodata… In relatia mea cu sotul meu am trecut prin foarte multe incercari, am trecut peste cuvantul familiei, peste cel al trupei din care faceam parte amandoi chiar si cu riscul ca vom fi dati afara, am trecut prin rai si iad si cine ne cunoaste cu adevarat stie despre ce vorbesc, insa dragostea noastra intotdeauna a invins si ii multumim Celui de Sus in fiecare secunda pentru asta. Cand gasesti dragostea cu adevarat, ai grija de ea, chiar daca acest lucru cateodata inseamna sa treci prin foc pentru ea, e cel mai de pret lucru pe care il poti gasi in aceasta viata. Suntem facuti sa daruim si sa primim iubire si cand lucrurile acestea se intampla concomitent, este fara doar si poate cel mai frumos sentiment pe care-l putem trai. Piesa asta este despre dragoste, iar daca pe tine te-a atins, eu sunt fericita”, marturiseste Elena.

Pentru „Numele tau”, artista a colaborat cu Alex Pelin, George Sava, dar si un un cvartet de coarde din care face parte cumnata ei, Alexandra Ene. Ritmul romantic si vocea inconfundabila a Elenei sunt completate de cadrele romantice ale unei povesti de dragoste desprinse parca din filmele de la Hollywood, regizata de NGM Creative.

Primavara aceasta, Elena a lansat in cadrul unui concert inedit de la Sala Palatului albumul de muzica armaneasca „Luna Alba”, ce contine atat melodii traditionale si readaptari in maniera moderna, cat si piese noi. De-a lungul timpului, artista a lansat hituri precum „Ecou”, „Disco Romancing”, „The Balkan Girls”, „Mamma mia”, „Pana dimineata”, care au cucerit publicul si posturile de radio din Romania. Mai mult decat atat, Elena a ocupat primele pozitii in topurile de specialitate din tari ca Japonia, Israel, Spania, Polonia si Italia cu piese ca „Disco romancing”, „Mamma mia”, „Midnight Sun” si „Senor Loco”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *