Numarul de dans care face inconjurul internetului
2018-09-01 11:32:10

Creativitate si libertate de expresie, zambete calde, multa voie buna şi miscare din plin. Aceasta este combinaţia perfecta pe care o ofera cursurile noastre de dans pentru copii. Copiii se diferentiaza unii fata de ceilalti, iar noi intelegem acest aspect foarte bine.

De aceea, am ales sa ne concentram atentia pe nevoile individuale ale fiecarui copil, in asa fel incat sa simta ca se integreaza perfect intr-un colectiv mereu vesel si energic.

Armonia, ambianta si ritmurile fascinante stimuleaza toate simturile copiilor nostri, iar aceste senzatii nu vor face altceva decat sa atraga si mai multe zambete din partea lor.

Pentru a satisface toate cerintele din acest domeniu oferim cursuri mixte pentru copiii incepatori si nu numai, incepand cu varsta de 4 ani si culminand cu segmentul adolescentilor.

Astfel, vom desfasura cursuri de dansuri moderne impreuna cu copiii regasiti in segmentul de varsta 4-6 ani.

Cei aflati in segmentul de varsta 7-16 ani vor aprofunda o structura unica care cuprinde: dansul modern, hip hop, r&b si street dance.

Ceea ce diferentiaza in mod pozitiv Scoala Latino Time fata de celelalte scoli de dans este atmosfera relaxata, conditiile deosebite regasite in incinta salii nostre de dans,dar si instructoarea foarte experimentata.

Performantele inregistrate de copiii pe care i-a pregatit de-a lungul timpului au propulsat-o in una din cele mai apreciate coregrafe de dans , intelegand foarte bine ca cel mai eficient instrument menit sa starneasca interesul copiilor este metoda pedagogica.

Polivalenta Andreei este extrem de apreciata de catre copiii care frecventeaza cursurile noastre,imbinand intr-un mod foarte placut elemente si coregrafii complexe incadrate in nenumarate sfere ale dansului.

Numele Latino Time este asociat intotdeauna cu seriozitatea echipei noastre, dar si cu increderea acordata de catre cursantii nostri inca din anul 2005, anul in care am debutat in mod oficial in circuitul salilor de dans din Bucuresti.

Timpul si experienta acumulata in acest domeniu ne-au pozitionat in mod constant in topul celor mai apreciate scoli de dans care activeaza in capitala tarii noastre, avand parte in momentul de fata de nenumarate aprecieri si recomandari atat din partea cursantilor nostri, cat si din partea mass-mediei.

Nu va ramane altceva decat sa incercati cursul nostru interactiv, perfect adaptat copilului dumneavoastra, avand toata certitudinea ca parteneriatul nostru se va desfasura pe parcursul multor ani.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *