Numaratoarea inversa pentru UNTOLD 2016 a inceput!
2016-07-14 19:27:45

UNTOLD a reusit de la prima editie sa devina unul dintre cele mai faimoase festivaluri de muzica din Europa. Aventura muzicala UNTOLD continua si in 2016 in perioada 4-7 august la Cluj-Napoca, iar in acest an, festivalul va reuni pe aceeasi scena cei mai tari 5 DJ ai momentului!

Prima editie a festivalului UNTOLD 2015 a fost desemnata “Best Major Festival” in cadrul European Festival Awards 2015, iar o alta recunoastere de succes a venit din partea industriei de marketing si comunicare, International Advertising Association Romania (IAA), care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

UNTOLD cucereste prin combinatia proaspata dintre EDM si DJ, care impreuna cu unii dintre cei mai apreciati artisti din lume reusesc sa transforme orasul Cluj-Napoca intr-un taram de poveste.

Concertele vor avea loc pe mai multe scene timp de 4 zile. Fanii vor avea parte de o incursiune unica in diferite genuri muzicale: electronic, dance & trance, house-techno sau drum & bass si indie.

Scena principala a festivalului, Ursus Untold Arena va fi dominata de artistii internationali precum Faithless, Parov Stelar, Scooter, Kwabs, Ella Eyre, James Arthur, Y’akoto in concerte live.

Muzica techno-house se va auzi de pe scena Labyrinth din Sala Polivalenta iar drum&bass si hip-hop vor poposi pe Riverside Stage.

Presiunea de a depasi asteptarile si reusitele editiei precedente este uriasa in conditiile in care in 2015, Cluj s-a transformat intr-o poveste, fiind gazda a peste 300,000 fani. Organizatorii si-au setat obiective absolut fantastice, transformand orasul in scene din cele mai faimoase povesti. Asadar, UNTOLD 2016 este promitator la capitolul creativitate si ingeniozitate, iar lista invitatilor din acest an este una de vis!

Biletele pot fi procurate de pe site-ul eventim.ro, fiind disponibile abonamente simple, abonamente VIP dar si bilete de o zi (in numar limitat). Cazarea la festival este si ea variata, mai multe posibilitati fiind prezentate pe site-ul festivalului http://www.untold.com/#booking.

Cele mai tari hit-uri ale momentului se regasesc pe compilatia festivalului, rezultatul colaborarii dintre Casa de Productii ROTON si UNTOLD 2016, disponibila pe iTunes, GooglePlay si Deezer.

UNTOLD este festivalul care trebuie simtit pe propria piele, fiindca impresiile si senzatiile oferite sunt cu adevarat imposibil de redat!

Asadar, va invit cu mare drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *