Nu va certati cu nevasta cand e obosita, nu va certati cu nevasta nici cand e odihnita
2018-08-29 18:06:49

Cum sa nu te certi cu nevasta ne invata Maestru Doru Octavian Dumitru . O sa te Prapadesti de ras cand il auzi :)))
Daca ai ras nu uita sa distribui mai departe sa rada si prietenii tai!

Doru Octavian Dumitru (n. 11 iunie 1956, Galați) este un comic român, în vogă mai ales în anii 1990 și la începutul anilor 2000. A absolvit Facultatea de Instalații, dar nu a profesat niciodată ca inginer.

S-a format în festivaluri studențești, a câștigat la toate festivalurile de umor numai locul întâi, a fost comicul cenaclului Serbările Scânteii Tineretului, a fost actor de revistă la teatrele „Nae Leonard” din Galați, „Fantasio” din Constanța și „C. Tănase” din București. La „Fantasio” a debutat și ca scriitor de revistă cu spectacolul „Caricaturi la Revistă”, iar în București a scris și a jucat în „Cavalcada Râsului”.

După cum declara într-un interviu, în 1991 a plecat în SUA, pentru a învăța comedie de la actori de marcă, precum Billy Crystal sau Whoopie Goldberg. În prezent susține numeroase spectacole în Canada, unde s-a stabilit la Toronto.

Ce spun specialistii atunci cand se întâmplă ca un bărbat îmbrățișează o femeie așa. Foarte interesant
O îmbrățișare intimă dintre un bărbat și o femeie l-a inspirat pe scriitorul David Tumarinson să scrie acest text emoționant:

“Când un bărbat se apropie încet, din spate, și îmbrățișează o femeie, închide un cerc. Cercul ei și cercul lui. Un cerc de sensibilitate, de căldură și protecție.

Plasează astfel, femeia în mijlocul cercului său. În mod neintenționat, plasează femeia în centrul universului său. O îmbrățișare în care cei doi nu-și spun nimic. Ea simte energia caldă ce vine de la mâinile lui liniștite și fierbinți.

Când un bărbat îmbrățisează o femeie, ea simte că îi cresc aripi și că poate zbura. Se creează un cerc de iubire, calm și confortabil.

Tăcerea și sensibilitatea o fac pe ea să se topească asemenea unui cub de zahăr într-o ceașcă de ceai. Cine e ea acum? Cine e cea care se bucură de cercul ăsta plin de iubire?

E femeie sau e doar o fetiță? Oare este iubită sau iubește? Oare o pătură a tăcerii îi acoperă umerii și îi ascunde gândurile? Sau poate nimic nu este ascuns în acest cerc?

Până la urmă, el o ține în brațe și o protejează de lumea singură și rece. În brațele lui, totul e cald și confortabil. Aceste brațe o protejează și îi asigură liniștea. E tot ce caută, așteaptă și speră, în necunoștință o femeie.

Îmbrățișează-ți iubita sotie mai des. Locul ei e în centrul cercului tău si nu alte femei. Prețuiește-o arătându-i cât de senzuală și tandră este dragostea ta pentru ea. Iubește-o și atât.”

Îmbrățișează-ți iubita sotie mai des. Locul ei e în centrul cercului tău si nu alte femei. Prețuiește-o arătându-i cât de senzuală și tandră este dragostea ta pentru ea. Iubește-o și atât.”

Dumnezeu a creat-o pe Eva cu un scop si chiar mai mult de atat, El a luat-o din coasta lui Adam. Dar stiti de ce a luat-o din coasta?

Pentru ca daca o lua din cap, toata viata se suia in capul barbatului, sau daca o lua dintr-o bucatica din picior toata viata, barbatul, o calca in picioare. Dar Dumnezeu a luat-o din coasta. Ca sa fie imbratisata, iubita si apreciata. Barbatilor, care cititi aceste putine randuri, chiar acum lasati totul deoparte si luati-va a sotia in brate!

Doamne iti multumim pentru femeie!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *