Nu rata parada de moda total neconventionala AMBIVALENCE by Inashan!

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Se apropie ziua nebuniei, perioada in care Inashan a promis cate o manifestare anuala! Anul acesta show-ul poarta numele de AMBIVALENCE si include tinute total neconventionale, unicate, frizuri extravagante cu elemente africane, make-up in concordanta cu conceptul si o coregrafie a defilarii iesita din comun. In spectacol este integrata si muzica live care integreaza aceeasi stare de contrast specifica ambivalentei si versuri scrise de Inashan special pentru acest manifest (Cristiana Anghelescu – percutie; duo-violincello: Elena Albu – vioara si Camelia Iancu – cello; Cristina Handrea si Inashan la voce).

Inashan promoveaza, prin tot ceea ce face aspectul nepatologic al nebuniei. Atat sanatatea fizica, cat si cea psihica sunt foarte importante, insa asta stim deja cu totii. Totusi, Inashan dezvaluie publicului un aspect totalmente diferit al unei vieti sanatoase si libere si anume: nebunia pozitiva. Prin aceasta se intelege curajul de a impartasi cu restul lumii elementele care te diferentiaza de ceilalti, o gandire strict personala care multi o ascund din frica de a fi catalogati ciudati sau neintelesi. Fara acest element creativitatea stagneaza, libertatea este constransa de limitarile proprii, iar calitatea vietii scade.

Ambivalenta este de cele mai multe ori un simptom intalnit in sindromul schizofreniei. Insa lnashan ne dezvaluie partea nepatologica a acestei stari printr-o manifestare artistica complexa, o parada de moda ce include costumatii cu un design total neconventional ce ilustreaza ambivalenta sub mai multe forme pe care un individ le poate manifesta, make-up in perfecta concordanta cu tinutele, muzica live si frizuri extravagante. Inashan considera ca imaginea capului trebuie sa fie cat mai mult pusa in valoare fiindca se apropie cel mai mult de interiorul capului, locul de unde se formeaza toate ideile noastre, si se inspira din cultura africana, aceasta fiind cea mai dezvoltata si impresionanta cultura in materie de hairstyling.

Defilarea aduce pe podium tinere amatoare de modeling, dansatori, modele profesioniste, cantareti, printre care si Gani (doar in Bucuresti), cea mai cunoscuta rapperita din Romania si include si momente speciale de coregrafie.

Daca v-ati convins de complexitatea acestui manifest, puteti vedea show-ul gratuit in urmatoarele locatii:
Vineri, 31 martie, ora 20:00 in club El Dictador, Bucuresti
Sambata, 1 aprilie, ora 19:00 in New Janis club, Cluj Napoca
Duminica, 2 aprilie, ora 19:00 in Framm’s, Alba Iulia

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la aceasta parada de moda, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii