Nu este un love note, este noua piesa Sunnery James & Ryan Marciano feat. Hannah Ellis – 'WHAT IF'
2020-12-04 20:37:13

Sunnery James & Ryan Marciano lansează, alături de Hannah Ellis, piesa ‘What If’, cu un mesaj puternic, dedicat îndrăgostiților care se află la răscruce de drumuri în povestea lor de iubire. Încărcată de sound-uri atrăgătoare, armonizată de vocea cristalină marca Hannah Ellis și de versurile care reflectă asupra numeroaselor îndoieli și incertitudini care pot încerca mintea umană, această piesă va continua, cu siguranță, succesul recentei colaborări dintre cei doi dj și RANI, care poate fi regăsit pe toate platformele de streaming cu titlul enigmatic ‘Life After You’.

Într-un mix fresh de vibrații puternice, ‘What If’ spune mesajul unei tinere îndrăgostite, care își pune numeroase întrebări despre relația ei de dragoste. ‘What if it kills me…/ What if I still wish you hold me at night’ sunt întrebările fără răspuns așternute în versurile ce reflectă o iubire dorită și neîmpărtășită, cu care se vor identifica mulți îndrăgostiți ce vor pune piesa pe repeat în playlistul lor personal.

De la cele mai mari festivaluri de muzica electronică la cele mai extravagante cluburi, Sunnery James & Ryan Marciano au mixat pe întreg mapamondul. Cu peste un milion de ascultători unici lunar pe Spotify, dj-ii olandezi se bucură de o ascendență incredibilă în muzica de profil la nivel global. Hit-ul ‘Savages’ rămâne cea mai ascultată piesă marca Sunnery James & Ryan Marciano, înregistrând peste 18 milioane de stream-uri.

Prezentă în trendurile muzicale încă din 2010, Hannah Ellis și-a consolidat imaginea de artist special, complet, odată cu participarea ei la cunoscuta emisiune “The Voice”. Printr-un mix format din multe stiluri abordate, cărora nu le lipsește niciodată emoția, Hannah a reușit să intre în topurile ascultătorilor prin piese precum “If the World Was Ending” și “You Were Never Gone”, care au adunat, împreună, peste 8.5 milioane de stream-uri numai pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *