Noul videoclip Fly Project, subiect controversat pe internet
2017-07-17 19:57:22

În mai puțin de 4 zile de la lansare, noul videoclip Fly Project a ajuns pe locul al doilea în topul preferințelor utilizatorilor Youtube, iar succesul piesei a atras deja primele controverse.

Deși feedback-ul din partea publicului a fost unul pozitiv, melodia reușind să strângă până astăzi peste 700 de mii de vizualizări pe canalele Roton și Fly Project, reprezentanții artiștilor au observat un fenomen ciudat. La doar câteva ore după ce videoclipul a fost postat, pe ambele canale au apărut în același timp câte 2.000 de dislike-uri de la utilizatori din țări în care nici nu apucase să facă vizualizări.

Potrivit verificărilor realizate de staff-ul artiștilor, aceste dislike-uri ar fi fost cumpărate de la o persoană sau firmă care deține un software specializat. “Este puțin incredibil ce se întâmplă acum și că există undeva o persoană care a plătit pentru lucrul ăsta. Pe de altă parte, suntem fericiți să vedem feedback-ul pozitiv din jurul piesei, deci buna noastră prietenă Karma funcționează,” a declarat solistul trupei, Tudor Ionescu.

În ciuda celor întâmplate, numărul vizualizărilor a continuat să crească, iar piesa celor de la Fly Project este în continuă ascensiune în topul Youtube. Membrii trupei vă așteaptă să participați la provocarea #GETWET: “Cel mai mare concurs de tricouri ude”. Dați cu apă cum știți mai bine și puneți hashtag’ul #GETWET, iar băieții vor contoriza toate clipurile încărcate. Pentru detalii, intrați pe facebook.com/FlyProjectOfficial

Ce părere aveți? Vouă vă place piesa?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *