Noul album Lana Del Rey debuteaza pe primul loc in topul U.S. Billboard 200 Albums Chart
2017-08-04 19:39:30

Lana Del Rey ocupa prima pozitie in topul Billboard 200 cu albumul “Lust For Life”.

Albumul este disponibil online, aici: https://umusic.lnk.to/LustForLifeAlbumPR

Este al doilea material discografic lansat de Lana, care ajunge pe prima pozitie in topul Billboard 200. Albumul “Lust for Life”, care a fost lansat pe 21 iulie prin Polydor/Interscope Records, a depasit 100.000 unități vandute in mai putin de o saptamana, conform celor de la Nielsen Music.

Lana Del Rey a dominat topul cu cel de-al doilea album de studio, Ultraviolence, care s-a poziționat in fruntea clasamentului in anul 2014.

Lust for life este cel de-al cincilea album al artistei care intra in top 10; artista a mai punctat primele poziții cu albumele “Born to Die” (No. 2 in 2012), “Paradise EP” (No. 10, 2012) si albumul ei precedent, “Honeymoon” (No. 2, 2015).

Clasamentul Billboard 200 numeste cele mai populare albume ale saptamanii in Statele Unite, bazandu-se pe modalitatea de consum multi-metrica, ce include vanzari clasice de album, download-urile albumului si stream-urile echivalente albumului.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna videoclipul piesei “Lust For Life”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *