Noul album al lui Post Malone este eligibil pentru discul de aur si nici macar nu s-a lansat inca
2018-04-21 18:09:11

Noul album Post Malone intruneste toate conditiile pentru a fi certificat cu discul de aur, cu toate ca lansarea oficiala a albumului „Beerbongs & Bentleys” nu a avut loc inca.

Fanii de pretutindeni ai artistului asteapta cu sufletul la gura marea lansare „Beerbongs & Bentleys”, cel de-al doilea album semnat Post Malone, al carui release a fost anuntat in urma cu cateva luni și este programat pentru ziua de vineri, 27 aprilie. Referitor la marea lansare a albumului, prognoza saptamanii viitoare pare sa anunte averse de #1 în clasamentul Billboard 200.

In timp ce publicul lui Post Malone mai are de asteptat inca o saptamana pana sa poata asculta integral „Beerbongs & Bentleys”, albumul a reusit deja sa atraga o lunga serie de laude, care, cel mai probabil, il vor situa in fruntea industriei muzicale multa vreme de acum inainte.
Cu toate ca lansarea „Beerbongs & Bentleys” nu a avut loc inca, certificarea cu disc de aur in Statele Unite a devenit deja o certitudine, iar sansele ca acest lucru sa se adevereasca pe 27 aprilie, in ziua lansarii albumului, sunt foarte ridicate.

La nivel global, pe langa cele cinci milioane de unitati inregistrate cu piesa “Rockstar”, un alt single de pe albumul “Beerbongs & Bentleys”, “Candy Paint”, a fost certificat cu discul de aur. Cel mai recent release, “Psycho”, a atins de asemenea punctul culminant si se situeaza pe locul 2 in topul Hot 100 si se indreapta spre o certificare de aur sau platina.

Numai in Romania piesa “Rockstar” inregistreaza 7,7 milioane de stream-uri, in timp ce piesa “Psycho” a strans un numar impresionat de 1 milion de stream-uri la numai o luna de la lansare. In Romania, albumul “Beerbongs & Bentleys” primeste certificarea de aur cu o saptamana inainte de lansare.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *