Noua Piesa Fly Project, Numarul 1 pe Youtube?
2017-07-18 17:16:51

La doar cateva zile dupa ce a fost lansat, clipul piesei Get Wet al celor de la Fly Project a devenit cel mai cautat videoclip muzical pe Youtube, depasind cea mai noua melodie de la Dua Lipa.

Intrebat ce parere are despre parcursul surprinzator al melodiei, Tudor a declarat ca “Nu exista bucurie mai mare decat sa vezi ca piesa pe care o lansezi place, ca oamenii o cauta, o asculta si se simt bine pe ea. Practic, pentru sentimentul asta mergem mai departe si va multumim.”

Baietii de la Fly Project au primit vestea ca videoclipul lor este numarul 1 pe Youtube in timp ce se aflau in Italia, in cadrul unui turneu international. In urmatoarea perioada ei vor sustine concerte si in alte tari precum Georgia, Armenia, Turcia, Ucraina, Rusia si Romania.

Odata cu piesa Get Wet, membrii trupei au lansat si o provocare pentru fani, pe care ii indeamna sa se filmeze in timpul unei batai cu apa si sa posteze clipul pe Facebook cu hashtagul #GetWet. Autorii celor mai cool filmulete vor fi premiati cu surprize din partea trupei. Mai multe detalii gasiti pe ‪facebook.com/flyprojectofficial.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa (re)urmarim impreuna videoclipul piesei “Get Wet”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *