Nouă ocazie pentru întâlnirea cu Sebastian Stan
2018-03-28 20:35:28

Bilete epuizate la proiecția din deschiderea American Independent Film Festival în prezența lui Sebastian Stan!

Pe 29 martie, la ora 10:00, se vor pune în vânzare și biletele pentru evenimentul special din 28 aprilie, cu participarea actorului!

Interes uriaș pentru întâlnirea cu actorul de origine română Sebastian Stan: biletele pentru proiecția filmului „I, Tonya”, din data de 27 aprilie, în deschiderea American Independent Film Festival, au fost epuizate în 24 de ore. Actorul a transmis un mesaj special publicului din România, prin care și-a exprimat nerăbdarea de a reveni în țara natală, și de a se întâlni cu publicul festivalului: „Vă invit să vedeți ultimul meu film, “I, Tonya” … și pentru că mă întorc acasă după 13 ani, vă invit să mai stați după film, dacă aveți chef, să mai vorbim puțin”, a spus Sebastian Stan.
Vestea bună pentru fani este că vor mai avea alte două ocazii de a se întâlni cu Sebastian Stan și de a viziona filmul „I, Tonya”, pe 28 aprilie, în cadrul unui eveniment special, și, respectiv, 30 aprilie, la o proiecție a filmului introdusă de actor.
Pe 28 aprilie, de la ora 18:00 la Cinema PRO, în cadrul unui eveniment caritabil, proiecția filmului „I, Tonya” va fi urmată de un Open Talk al lui Sebastian Stan alături de un invitat supriză iar la final va avea loc un dialog cu publicul. Încasările vor fi donate programului de voluntariat Our Big Day Out inițiat în anul 2005, care vizează copii din centre de plasament, vârstnici care trăiesc în aziluri de bătrâni sau instituții medico-sociale și familii care trăiesc în sărăcie severă sau în comunități marginalizate, cauză pe care Sebastian Stan o sprijină în România. Biletele la acest eveniment vor fi disponibile pe Eventbook.ro începând de joi, 29 martie, de la ora 10:00 și vor avea un preț special de 100 lei.
Cea de-a treila întâlnire va avea loc pe 30 aprilie, de la ora 20:30, la Cinema PRO. Sebastian Stan va participa la începutul proiecției, introducând filmul pentru public. Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro.
Prima ediție a American Independent Film Festival a avut loc în septembrie 2017 și i-a avut ca invitați speciali pe actorii Ethan Hawke, Joaquin Phoenix și John C. Reilly. Regizorul Barry Jenkins, câștigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017, a deschis festivalul printr-un Q&A în direct prin Skype, la finalul proiecției filmului „Moonlight”.
Pornind de la tradiția marilor filme narative americane, festivalul aduce în România o selecție de producții independente recente, premiate sau prezentate în circuitul marilor festivaluri nord americane precum Sundance, New York, Tribeca sau Telluride. A doua ediție a American Independent Film Festival are loc în perioada 27 aprilie – 3 mai 2018, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București.
Primele bilete disponibile includ și proiecțiile în premieră pe marele ecran din România a celui mai recent film semnat de Woody Allen, comedia „Wonder Wheel” cu Justin Timberlake, Kate Winslet și Juno Temple (29 aprilie, ora 20:30, la CinemaPRO) și „Lucky” de John Carroll Lynch, o scrisoarea de dragoste dedicată carierei şi vieţii actorului Harry Dean Stanton („Paris, Texas”, 1984), în distribuția căruia îl regăsim și pe reputatul regizor David Lynch (28 aprilie, ora 20:30,la Cinema Muzeul Țăranului).
Biletele pot fi achiziționate pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.
Programul proiecțiilor și noutățile despre filmele și evenimentele din festival vor fi actualizate pe siteul filmedefestival.ro și pe pagina de Facebook American Independent Film Festival.(@AmericanIFF)
American Independent Film Festival este organizat de Asociația Cinemascop, susținut de Catena, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România și UPC România.
Proiect cultural finanțat de Centrul Național al Cinematografiei.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere la acest eveniment, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *