Noua moduri in care Ariana Grande scrie istorie cu piesa "Rain On Me" (alaturi de Lady Gaga)
2020-06-18 18:29:22

Piesa lansata de Ariana Grande si Lady Gaga, “Rain on me”, nu este doar o piesa catchy, care a ajutat propulsarea noului album semnat Lady Gaga – Chromatica, ci este si o piesa dance-pop ce a facut deja istorie. Piesa le-a ajutat pe ambele artiste sa scrie o noua pagina in topul Hot 100 si a debutat pe locul 1, Ariana Grande marcand numeroase puncte istorice, datorita acestei reusite.

1. Primul muzician care are patru piese care au debutat pe primul loc in top
Foarte putini muzicieni au avut mai mult de o piesa ce a debutat pe locul 1 in top Hot 100, dar niciunul nu a reusit sa aiba atatea piese cat are artista. Piesele Arianei Grande ce au debutat pe locul 1 sunt “Thank U, Next”, “7 Rings”, Stuck With U” cu Justin Bieber si “Rain on Me” alaturi de Lady Gaga.

2. Primul muzician care are patru piese care au debutat pe locul 1, dar au si ramas pe locul 1
Ariana Grande nu numai ca a reusit sa debuteze in top cu patru piese pe locul 1 al clasametului Hot 100, dar toate aceste piese s-au transformat in hituri si s-au mentinut o perioada mai indelunata pe prima pozitie a topului.

3. Primul muzician care are doua piese ce debuteaza pe locul 1, in mai putin de o luna
In mai putin de o luna, Ariana Grande a lansat doua piese care au debutat pe locul 1 in topul Hot 100 – “Stuck With U” cu Justin Bieber si “Rain on Me” cu Lady Gaga. Intre aceste doua piese ale artistei s-a mai aflat o singura piesa pe locul 1.

4. Al doilea artist de sex feminin care are mai mult de o piesa ce debuteaza pe locul 1 intr-un an
Un numar mic de artisti au fost destul de norocosi sa aiba mai mult de o piesa ce intra pe locul 1 in topul Hot 100, iar numarul se restange si mai tare cand analizam numarul femeilor care au reusit performanta de a avea doua peste care au debutat pe locul 1 intr-un singur an. Inaintea Arianei Grande, singura artista care a mai reusit acest lucru este Mariah Carey cu piesele “Fantasy” si “One Sweet Day”, alaturi de Boys ll Men.

5. Al treilea artist care care are mai mult de o piesa ce debuteaza pe locul 1, intr-un an
Cercul de mai sus, se extinde putin cand sunt inclusi si barbatii in calcul. In 2018, Drake s-a alaturat lui Mariah Carey cu piesle “God’s Plan” si “Nice For What”, devenind al doilea artist ce marcheaza aceasta performanta.

7. Primul artist de sex feminin care detine piese ce debuteaza pe locul 1, doi ani consecutiv
Anul trecut, piesa “7 Rings” a Arianei Grande a intrat direct pe prima pozitie a topului Hot 100, iar acum in 2020 a repetat acest success de doua ori. Aceasta reusita o pune pe castigatoarea de Grammy-uri, Ariana Grande, in lumina reflectoarelor ca prima artista de sex feminin ce debuteaza cu un no.1 in doi ani consecutivi.

8. A doua artista care are piese ce au debutat pe locul, doi ani consecutiv
Araiana Grande este prima femeie care reuseste perfomanta de a avea doua single-uri ce au debutat pe locul 1 in topul Billboard Hot 100, dar insa nu este si primul artist, acesta fiind Travis Scott. Muzicianul a reusit aceasta performanta anul acesta, dupa lansarea piesei “The Scotts” feat. Kid Cudi, prima piesa fiind “Highest in the Room”, lansata in 2019.

9. Primul muzician care detine piese ce au debutat pe locul 1 in top, trei ani consecutiv
Dupa cum am mentionat, Ariana Grande este prima cantareata cu piese ce au debutat pe locul 1 al topului Hot 100, doi ani consecutiv si a doua cantareata la nivel general. Insa, Ariana Grande este primul muzician din istorie care, timp de trei ani consecutiv, a avut piese ce s-au clasat direct pe locul 1 al topului: “Thank U, Next” – 2018, “7 Rings” – 2018 si “Stuck With U” cu Justin Bieber si “Rain on Me” cu Lady Gaga – 2020.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *