Noua aparitie in muzica! Sorina Ches isi face debutul in muzica cu piesa "Mersi pentru nimic"
2016-05-27 15:31:46

Este tanara, talentata, frumoasa si promite mult! Sorina Ches isi face debutul in peisajul muzical cu piesa “Mersi pentru nimic”, o productie DOMG, lansata prin casa de discuri Mango Records.

Sorina Ches lanseaza azi single-ul de debut “Mersi pentru nimic” si are mare incredere in aceasta piesa care spera sa o ajute sa intre incet dar sigur in lumea artistica.

“Ma bucur foarte mult ca lansez primul meu single alaturi de echipa Mango Records. Este o piesa in care am pus mult suflet si sper sa ajunga si la sufletele voastre. Am muncit cu drag si sunt fericita ca realizez un vis pe care il am inca din copilarie”, a declarat Sorina Ches.

Piesa “Mersi pentru nimic” este produsa de baietii de la DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), iar versurile sunt scrie de Cosy (Cosmin Cosmescu).

Cheianu Elena Sorina, asa cum o stiu apropiatii pe Sorina Ches, nu e straina de lumea muzicii. Cantareata nascuta in Rm. Valcea a terminat liceu de Arta din Rm. Valcea, a studiat timp de 12 ani vioara ca instrument principal si 7 ani pian ca instrument secundar. A obtinut diferite premii la olimpiadele de vioara, dar si la la diferite concursuri de muzica usoara. Mai mult, tanara artista a sustinut un concert alaturi de Body and Soul, “Reuniunea trupelor” in Sibiu, si a avut o aparitie cu vioara la MMA alaturi de What’s Up.

Asadar, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa frumoasei Sorina Ches, “Mersi pentru nimic”, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *