Nou: Mihail lanseaza astazi "Who You Are" (Full English)
2017-10-02 19:07:28

Dupa o vara incarcata ce a culminat cu prezenta la Untold, unde Mihail si-a prezentat noul concept de show in fata a mii de oameni, artistul lanseaza astazi o noua versiune a hit-ului “Who You Are”.

“Forma initiala a piesei a fost cea cu partea in romana si sincer, initial, nu am planuit sa lansez si varianta completa in engleza. M-au bucurat foarte mult reactiile oamenilor si feedback-ul incredibil pe care l-am primit in ultimele luni.” – Mihail

O piesa inspirata, la fel ca si precedentele single-uri, din experientele sale personale si din trairile care i-au creionat personalitatea, “Who You Are” a fost una dintre cele mai difuzate piese din ultimele luni, fiind in momentul de fata #1 in topul Media Forest.

Videoclipul este marcat de un dans cu sinele, o redescoperire ce vine in completarea mesajului piesei.

Mihail s-a facut remarcat odata cu lansarea hitului “Ma ucide ea”, care a fost ascultata de peste 60 de milioane de ori pe YouTube și a ocupat primul loc in cele mai importante clasamente muzicale. Pentru el, arta este un stil de viata, in afara muzicii dedicandu-se si pasiunii sale pentru pictura si fotografie. « Who You Are » marcheaza inca un capitol din povestea sa pe care o impartaseste cu publicul asa cum a facut-o de fiecare data: cu gratitudine si sinceritate.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Who You Are” (Full English), apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *