Note aproape hipnotice: sanah - Invisible Dress (Maro Music x Skytech Remix)
2020-12-14 19:22:28

„Invisible Dress” este o adaptare în engleză a piesei de pe albumul artistei sanah, Królowa dram, care a cucerit mediul online încă din primele momente de la lansare. Într-un timp scurt, piesa a câștigat o multitudine de aprecieri la nivel international, generând aproape un milion de vizionări pe YouTube. Odată cu noul remix realizat de Maro Music și Skytech, aceasta a primit un nou vibe, de dance house.

Notele aproape hipnotice și ritmul care-ți reține atenția își fac simțită prezența chiar din momentul în care dai play. Remix-ul celor doi creează un univers paradoxal, îndemnându-te să simți tristețea și neputința exprimată de versuri, dar și energia pozitivă, ademenitoare a melodiei. Noua variantă a piesei „Invisible Dress” îți aduce atmosfera de club la tine acasă, iar sound-ul catchy o să te oblige să pui piesa pe repeat, îți garantăm!

„A fi în lockdown nu înseamnă că nu ai voie să te distrezi. Dansează prin cameră, în jurul mașinii tale, în afara casei. Nimeni nu îți poate lua acest lucru!”, susține Maro Music. Pentru el, remix-urile sunt întotdeauna despre a-ți crea un mood nice, de distracție. Încă n-ai dat play?

Nominalizată în 2020 la MTV Europe Music Awards, cariera artistei a crescut într-un ritm alert în numai doi ani. sanah, în vârstă de doar 23 de ani, nu este doar cel mai puternic debut indie-pop din Polonia din ultimul timp, dar este oficial și cel mai urmărit și difuzat act non-hiphop din Polonia al acestui an.

Maro Music (nume real, Marek Walaszek) este DJ, producător și inginer de sunet polonez. De mai bine de 15 ani, a fost DJ în cluburile importante din Europa și Asia. Datorită experienței sale vaste, a minții deschise și a repertoriului profesional extins, el reușește să prindă, în mod intuitiv, sugestii și concepte pe care le poate transforma rapid în muzică reală, cu o fluiditate și o perspectivă excepțională.

Iar, dacă ești deseori în căutare de muzică deep, puternică, care să îți ofere constant energie, atunci ar trebui să îl știi deja pe Skytech, sau, pe numele său real, Mateusz Dziewulski. Sunetul său se concentrează în jurul muzicii electronice, dance sau de festival, care include mereu substanță și suflet.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *