Norah Jones lansează single-ul „Take It Away", feat. Tarriona Tank Ball
2019-07-26 20:25:32

Norah Jones, starul premiat cu 9 Grammy-uri, continuă să lanseze single după single, cel mai recent dintre ele fiind „Take It Away”, o colaborare inedită cu Tarriona Tank Ball.

Single-ul a fost produs de Norah și Thomas Bartlett și o găsește pe Norah în ipostaza de a cânta atât vocal, cât și la pian.

„Am văzut Tank and the Bangas cântând în cadrul unui spectacol din 2016, în New Orleans, și m-a dat peste cap. Am intrat în legătură cu Tarriona la puțin timp după și am devenit prietene. A fost o oportunitate de a ne bucura și de a fi creativi împreună. Are una dintre cele mai frumoase minți”, declară Norah Jones.
După succesul înregistrat în 2016 cu materialul „Day Breakes” și încheierea turneului international, Norah a revenit în studio însoțită de dorința de a da naștere unora dintre cele mai creative și inovatoare materiale de până acum. Noua muzică ne va lăsa să fim martorii unei manifestații incredibile de bucurie și spontaneitate, deschidere, prietenie și de capacitatea de a experimenta și improviza.

„M-am simțit inspirată să înregistrez și să încerc lucruri noi. Ideea a fost să fac totul rapid, distractiv, o inițiativă neumbrită de presiune. Este un mod ideal de a colabora cu alte persoane. Între o zi și trei zile în studio și totul este gata”, adaugă Norah.

Poți asculta / descărca piesa: https://umusic.lnk.to/TakeItAway, apoi te aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *