Noelle Scaggs feat. BRÅVES – Great For You
2018-11-05 21:51:12

Noelle Scaggs lanseaza piesa alternative-pop “Great For You”, in colaborare cu BRÅVES. Single-ul marcheaza totodata si debutul ei ca artist solo.

Scaggs este bine cunoscuta pentru vocea ei puternica si prezenta scenica pe care o are alaturi de Fitz and the Tantrums, trupa premiata cu mai multe Discuri de Platina. De asemenea, artista este si un compozitor desavarsit, care a scris multe dintre hit-urile trupei din care face parte, printre care “The Walker” si “Out Of My League”.

Scaggs, in calitate de solista, a declarat: “Oamenii sunt obisnuiti sa ma vada ca pe o persoana foarte energica si plina de entuziasm pe scena. Rareori au avut ocazia sa-mi descopere latura mai sensibila. Prin piesa “Great For You”, doresc sa le ofer ascultatorilor ocazia de a ma cunoaste mai bine, sa-mi cunoasca vulnerabilitatile, experientele de dragoste si dezamagirile, in care se pot regasi usor.”

In timpul pauzelor de la turnee si de la programele promotionale pe care le avea cu Fitz and the Tantrums, artista si-a petrecut ultimii doi ani compunand si inregistrand cu diferiti compozitori si producatori din Nashville si Los Angeles.

Pentru piesa “Great For You”, a colaborat impreuna cu trio-ul BRÅVES, compus din fratii Thorald, Issac Koren si producatorul lor, Johnny What.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *