Noel Toto - Pam Pam (proiect nou)
2014-09-08 21:17:29

Proiectul o are in centru pe Nicoleta Gavrilita, aka Noel Toto, o tanara artista care s-a nascut in Republica Moldova, si pe compozitorul ei si dealtfel producatorul muzical Andrei Tostogan.
Nicoleta a luat parte la numeroase concerte si concursuri internationale, printre care si “Vocea Romaniei”, emisiune in cadrul careia a ajuns pana in fazele finale, iar Andrei are o experienta de peste zece ani in productia muzicala. A compus mai mult de 30 de piese, ce s-au bucurat de aprecierea publicului si difuzari radio in Republica Moldova, Ucraina, Kazahstan, Rusia si multe alte tari.
Piesa de debut a proiectului Noel Toto, “Pam Pam”, a fost compusa de cei doi membri, iar versurile sunt semnate de britanica Monica Stevens. Single-ul vorbeste despre un sentiment cunoscut tuturor, despartirea si suferinta din dragoste.
“Piesa asta e ca o binecuvantare pentru mine. Stand intr-o seara in studio, am inceput pur si simplu sa luam cateva acorduri la pian, sa fredonam ‘Pam-pam’ si asa s-a nascut piesa: foarte usor, de la sine. Sper ca melodia sa fie indragita de catre public, prin feeling-ul pozitiv si placut pe care il transmite”, a declarat Noel Toto (Nicoleta Gavrilita).
“Fiind rezultatul unei munci in echipa, ‘Pam Pam’ a adunat cele mai bune idei si a captat sentimente si emotii frumoase, pe care vrem sa le transmitem publicului”, a explicat celalalt membru al proiectului, Andrei Tostogan.
Productia piesei a fost realizata la Tam Tam, studioul solistului de la Voltaj, Calin Goia, iar la aranjamentul muzical si-a adus aportul si Daniel Creed.

PLAY!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *