Noaptea Tarziu din nou in trending pe YouTube
2018-10-02 18:04:50

Cea mai recenta parodie a baietilor de la Noaptea Tarziu,”Ma mut la Bucuresti”, urca in Top 10 in trending pe YouTube.

Lansata odata cu inceperea anului universitar, „Ma mut la Bucuresti” este o parodie dupa piesa „I Love It”(Kanye West & Lil Pump ft. Adele Givens) prin care baietii de la Noaptea Tarziu scot in evidenta, cu umor, experientele prin care trec multi dintre studentii veniti din provincie.

Versurile pamfletului sunt compuse de Adrian Popescu aka Cuza, iar filmarile pentru videoclip s-au desfasurat atat intr-un depou de trenuri, cat si in „fata blocului”. „La filmari, a fost extrem de amuzant faptul ca se uitau oamenii foaaarte ciudat la noi cand eram costumati in cutiile pe care le vedeti in clip”, declara Cuza.

Cuza si Emi interpreteza rolurile a doi studenti care cauta sa inchirieze o locuinta, iar Cucu apare in ipostaza proprietarei. In timp ce studentii se gandesc la bugetul lor limitat, proprietara incearca sa ii convinga ca e foarte convenabila chiria intr-o zona atat de buna, situata la doar sase statii de metrou fata de centru.

Anul trecut, canalul de YouTube al proiectului Noaptea Tarziu a atins pragul de un milion de abonati si a devenit cel mai mare canal de vlogging romanesc de pe YouTube. Cel mai vizualizat clip de pe canalul baietilor este „Sunt un cocalar”, care a generat peste 35 de milioane de vizualizari pe YouTube, urmat de clipuri precum „La bunica” (16 mil. de vizualizari), „La facultate” (14 mil. de vizualizari) si „Scoala iar” (8.7 mil de vizualizari). In plus, peste 90 de videoclipuri urcate pe canalul oficial de YouTube al vloggerilor depasesc un million de vizualizari.

In prezent proiectul Noaptea Tarziu face parte, pentru al doilea an consecutiv, din campania Romania’s Next Big Vlogger. In cadrul acestei campanii Cuza, Emi si Cucu, alaturi de alti creatori de continut consacrati, antreneaza vloggeri incepatori pentru a-i ajuta sa devina urmatorii entertaineri de succes ai Romaniei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *